Nuffnang Ads

Thursday, January 12, 2012

Baju Pengantin Ezlynn "hai hai bye bye" Paling Buruk dalam sejarah Majlis Perkahwinan


Salah siapa dalam mereka dan pemilihan warna dan design baju nie aku pun tak taw la.. nak kritik lebih2 pun tak leh gak sebab bukanyer kakak aku yang kawin kan.. tapi artis.. nah! peminat nak komen sekarang...

Mula-mula aku ingat nie gambar Majlis Hari Jadi la tadi.. taw-taw inilah kehebatan Majlis Perkahwinan yang berjuta2 ringgi di taja tu.. Ooo gempak siot! tak semengah pon ade..





Adakah dengan baju paras peha itu untuk menampakan kasut buatan Neolofa yang berharga RM 20,000..??









Dah macam baju tido pun ade.. sememeh nyer la... artis2 lain yang belum kawin leh la ambil iktibar dari apa yang berlaku nie.. harap2 Lisa Surihani tak buat cam nie ok..

Ape pun Selamat Pengantin Baru Ezlynn.. aku suka gila lagu hai hai bye bye taw!!


4 comments:

Alin Marlini said...

dulu memey..skrg ezleynn plak..memang huduh

Qistina said...

erkk kurang sesuai =,='

Nurfarahana Abdul Aziz said...

sape yg design ni?...hope la pasni yang ni tak masuk Muzium pulak..

syg nanie said...

huhuuhu kelakor tul. x belajar dr kes memey sememeh tu. ni la jadinya klu otak letak kat lutut. seni sgt la tu konon. percayala, mesti ada org akan kata kita old fesyen.