Nuffnang Ads

Sunday, January 9, 2011

Facebook tutup kedai.. Fasha Sanda bukak baju...

http://topnews.in/files/Facebook_8.jpg

Kalo dilihat pada dada akhbar hari ini memang panas dengan dua cerita yang mampu membuat pengguna internet terkhasima 2,3 saat.. iaitu berkaitan dengan laman sosial paling popular ketika ini Facebook yang dikatakan akan ditutup bulan Mei nanti.. ini menyebabkan semua pemengang akaun Facebook mula mencari langkah berjaga-jaga dengan melihat kembali akaun Myspace yang selama ini ditinggalkan.. sama ada active lagi atau pun tidak.. 

gambar fasha sandha pakai bikini
* Gambar Ihsan Daripada : Abg Nara

Keduanya pasal gambar Fasha Sanda berbikini ala Jessica Alba di pulau hawaii tapi dia buat kat pulau bali bukan pulau ketam telah membuatkan ramai rakyat..?? pengguna online berpusu-pusu mencari pasu..?? mengsearch..?? mencari akan kebenaran dan kerealan gambar itu di internet.. 

gambar fasha sandha pakai bikini
* Gambar Ihsan Daripada : Abg Nara

Berbalik pada cerita Facebook.. benarkah laman sosial bernilai ratusan billion dollar ini akan tutup..?? tak rasa rugi kew kalo mark zuckerberg tutup website dia tu..?? mesti la tak.. duit dia dalam bank dah boleh tampung 7 keturunan kot!! yang korang mengelabah sangat kenapa..?? ader share..?? hahaha..

http://lab.77agency.com/wp-content/uploads/ItaliaOggi_Facebook.jpg

Masalah khabar angin nie rasanya kembali lagi.. dan menurut sumber2 yang boleh dipercayai.. dan aku baru jerk lepas call mak mark zuckerberg.. mak dia cakap.. bukanlah sampai nak tutup.. tapi cuma munkin akan berlaku sedikit perubahan dalam akaun Facebook.. pada masa sekarang ramai yang mengkritik akan tahap privasi maklumat individu yang dapat dibocorkan oleh pihak lain dengan sardin jerk.. "jadi makcik dah suruh mark zuckerberg ubah suai sikit akaun facebook tu biar nampak rahsia tu leh simpan.. pendek kata orang lain tak dapat ceroboh.." - ujar mak mark zuckerberg

 http://img.ibtimes.com/id/data/images/full/2010/06/01/517.jpg

Jadi tunggu jerklah eh 31  Mei nanti sama ada Facebook akan tutup atau ader benda best akan muncul kat Facebook korang.. semoga dunia tanpa sempadan kita tidak akan terputus.. 

Kisah Fasha Sanda berbikini pulak membuka tirai gosip mak limah tahun 2011 kali ini.. aku rasa kalo dia bogel pun ape salahnya.. bukan salah kite pun kan.. tahun lepas aku rasa Fasha Sanda kurang gossip-gossip liar nie.. cuma cerita mamat naik helikopter jumpe dia ngan kisah dan penyebaran gambar dia sambut hari Halloween jerk pun yang boleh diterima sebagai gossip suam-suam kuku.

gambar fasha sandha pakai bikini
* Gambar Ihsan Daripada : Abg Nara

Tapi tahun nie nampaknya Fasha Sanda menganas plak.. buah dada (teringat kat hantu kopek mak limah) beliau menjadi tontonan.. menurut adik beliau yang aku mesej tadi.. adik beliau berkata.. gambar bikini tu diambil oleh kawan-kawan perempuan mak beliau.. silap!! kawan perempuan kakak beliau semasa mereka bercuti di pulau bali hari tu.. 

gambar fasha sandha pakai bikini
* Gambar Ihsan Daripada : Abg Nara

Akhirnya.. Apa yang boleh kita ambil iktibar dari gambar bikini itu ialah.. sejauh mana kita pergi pasti akan kembali ke tanah air sendiri.. senakal mana kita di negara lain pasti ada orang lihat dan kasi tahu untuk negara sendiri.. assalamulaikum...


8 comments:

Aboy93 said...

bagus,.... entry 2 dalam satu.. =)

rozaini said...

xpe weh lps ni ade assbook plak wakakakakakaka..pergh fasha sendat..

Sang Kucing said...

Fasha tak habis2 buat hal ...
tak kisah la facebook ade ke takde

ajiroh said...

mei @ mac????????

kenshiro said...

assbook..?? keluaran mana tu..?? DDR Marketing kew..??

kenshiro said...

mei atau mac ader 2 bulan menjadi persoalan plak skang nie hahaha...

tenangsudey said...

Its CONFIRMED, Checkout Facebook Will Not Be Shutdown March 15th

United Minds said...

klu Facebook tutup tak pe ler.....ada fishball juga......
n
fasha plak.....huhuhu...peduli ler ngan dia....