Nuffnang Ads

Sunday, October 31, 2010

sesweet apakah hubungan korang

hola all.. banyak draf kat store yang belum di keluarkan.. kadang2 taip2 save camtu jerk.. tak der rasa nak up pon.. ape punya orang daa hahaha... kadang-kadang bila menaip kita tak sedar.. tapi bile nak kuarkan artikel tu baru serba salah dibuatnya nak kuarkan atau pun tidak.. ok2.. dah la tu mengarut sket2..

fokus pada tajuk diatas.. hehe.. artikel ini munkin akan membuatkan puak2 yang tidak sebulu dengan aku akan berguling sampai ke tanjung malim... sebab aku dok memotivasikan kenyataan tapi aku terhoyong hayang.. <-- betul kah aku eja nie.. 

sehari-harian aku berjalan.. dan melihat ragam manusia aku tertarik akan golongan2 yang berpasangan.. tidak kira yang sudah berkawin atau pun yang hendak berkawin atau pun yang belum tentu nak kawin haha.. ops! sebab ape..?? sebab macam-macam ragam atau persoalan yang bermain dalam fikiran aku.. bahagia kah..?? atau muram kah..?? atau manis kah hubungan mereka..

dan aku dah buat sweet2 nya bagaimana.. ini adalah dari pemikiran aku sebagai aku.. bukan dari kawan atau pun jiran sebelah rumah aku..



sesweet popcorn !!


pasangan yang memang sempoi.. pasangan yang jarang menunjukan kesedihan.. selalunya pasangan ini penuh dengan lawaknya.. kehidupan mereka seperti biasa.. tapi rasa kasih dan sayang hanya pada mereka berdua sahaja dan tidak menunjuk2 yang mereka berpasangan.. lebih hebat lagi mereka bertepuk tampar.. sepak menyepak sesama mereka jerk tak menyusahkan orang lain..


sesweet vanilla !!


pasangan yang penuh dengan lemah lembut.. tangkap leleh.. hati basah.. jiwang karat.. ini lah ayat yang boleh dikeluarkan untuk mengambarkan pasangan ini.. kasih sayang yang pasangan ini bukan takat dapat menyetuh perasaan orang lain sahaja.. silap2 burung, cicak dan lipan akan turun merasainya.. kadang2 akan rasa cemburu apabila melihatnya.. 


sesweet kurma !!


pasangan lebih kurang dengan pasangan diatas.. tapi yang nie lebih munasabah diri sket sebab mereka lebih berhati2 berpasangan dikhalayak ramai.. rahsia kasih sayang diorg hanya akan dapat dihidu oleh makhluk2 yang hebat saja.. kadang2 kita tak perasan pun yang mereka bercinta.. taw2 bang! bang! boom!! jerk.. 



sesweet pepsi !!


pasangan yang nampak bukan macam pasangan.. kadang-kadang macam musuh.. kadang-kadang macam kawan.. kadang-kadang baik.. kadang-kadang gaduh.. tapi mereka bahagia.. itu menjeleskan okeh!! 



sesweet asparagus !!


pasangan yang seorganik title haha.. nampak hijau saja.. baik dan penuh dengan tata susila.. cakap pelan-pelan.. pandang-pandang.. jeling-jeling.. sampai orang naik juling haha.. 

dah habis!! korang rasa korang sesweet apekah..?? lu orang pikir lah sendiri.. tapi harus dingatkan ini adalah dari pandangan kenshiro.. bukan dari Datuk Dr' fadzilah kamsah yer!!

pergi tak kembali...



assalamulaikum...
ku memohon simpati dan rasa sedih 
ke atas kehilangan orang yang kamu sayangi..
tak ku pinta ia jadi bergini.. tapi ianya bukan kehendak yang semua orang ingini..

daripadaNya kita datang dan daripadaNya juga kita pergi..
jangan ditangisi akan pemergianya.. sebab yang pasti allah lebih menyanginya..
jangan ditangisi akan kepulanganya.. sebab yang harus kita ingat suka duka bersamanya...
jangan ditangisi akan ketiadaanya.. sebab yang pasti dia sentiasa disisi kita...

yang hidup akan terus hidup..
selagi nyawa dan badan tidak berpisah.. selagi itu kita adalah utusanNya..
selagi ada dugaan dan bala yang mendatang.. selagi itu kita perlu mengharunginya..
selagi kita punya saudara.. selagi itu kita tidak akan bersendirian...

yang pergi akan terus pergi..
meninggalkan legasi untuk diwarisi..
yang pergi akan kembali...
kedunia lain yang akan menanti..
yang pergi akan meninggalkan..
kisah hidup didunia hingga mati..


semoga kita ingat.. ingati..
yang pergi.. biarlah pergi..
pergi membawa kisah abadi..
yang pergi.. biarlah pergi..
membawa bekalan dunia untuk diadili..
yang pergi.. biar lah pergi..
semoga suka duka dapat ditangisi..


* salam takziah utk faiz asma abd. kadir




Friday, October 29, 2010

Kelantan vs Negeri Sembilan

 
Malam besok Stadium Nasional Bukit Jalil
sekali lagi akan menjadi saksi pertembungan antara 



Kelantan vs Negeri Sembilan

bagi merebut Piala Malaysia.. yang merupakan Piala Bola Sepak tertua di Asia..

adakah Negeri Sembilan..??
mengulanginya untuk kali dua berturut2 setelah tahun lepas menamatkan kemarau 50 tahun beraksi di pentas final..

atau Kelantan..??
yang dikatakan mempunyai pasukan yang lengkap dan sempurna untuk menebus kekecewaan tahun lepas...

apa pun warna merah kuning akan membanjiri stadium besok.. semoga peristiwa mercun dan bunga api kat padang bola tidak belaku lagi tahun ini.. semoga permainan berjalan seperti liverpool menentang AC Milan.. cewah!! buatlah Stadium Bukit Jalil tu seolah2 Stadium San Siro.. cewahh..!!

apa ramalan korang..?? bagi aku.. Negeri Sembilan boleh menang lagi tahun nie...

apa kata mereka pula..??

 
hahaha.. so korang plak macam mana..?? psst.. mood lagu bola please...


Thursday, October 28, 2010

Rmeen's Chocolate... Coklat yang sayang nak makan..

anda peminat coklat..?? hantu coklat..?? 
atau mencari sesuatu yg sesuai untuk gift..??

kerabat kenshiro 
 menghidangkan

Rmeen's Chocolate...

 wallawey.. aku memang tak leh nampak coklat.. apa saja berkaitan ngan coklat jgn hulur.. memang aku sambar.. kali nie pesanan khidmat masyarakat aku bawakan coklat Rmeen's special edition punya.. tgk design tu.. mana ader cadbury bleh buat.. hanya di Rmeen's saja..

menarikkan..?? nie sesuai la wat gift.. oh tolong la gift kan kat aku..!!

 
tengok tu ader bear.. huhu.. nak yang itu!! 

rasa sekali.. nak lagi.. apa lagi.. order la sini..

menerima tempahan coklat untuk semua majlis.

hubungi anna : 017-5152531

                          010-2133360

 

Nak tgk orang yang tak dapat makan coklat Rmeen's..??

 

siap tumbuh siong lagi!! hahaha...








   



 

seceria apa bila sudah dapat coklat..?? nie ha..


* nie gambar anak tokey.. "ain kalo negeri sembilan menang piala malaysia lagi tahun nie aku nak 16 kilo coklat Rmeen's tanpa kompromi !! ( yg bentuk bear tu )

 

25 Rahsia Kerajaan Kenshiro

Terima Kasih daun keladi diucapkan kepada pelakon korean dari johor kerana Tag pemilik blog ini supaya membocorkan segala maklumat baik buruknya kepada umum.

 * nie bukan datuk sosilawati okeh nie nina blurr.. nie pengasuh rumah pengasih kg. kerinchi.. dia adalah penternak kucing paling berjaya di lembah pantai!!!

Jika dulu Qistina @ nina blurr adalah pemberi soalan tersohor kini giliran cik aily rozanna yang memang glemer dengan rambut helmetnya.. haha i like!! like rambut bukan helmet orait!!

* Blog aily.. best!! ( nak komisen!!)

Maka dengan ini disertakan 25 tabiat harian yang ada pada kenshiro ( sila baca dan jangan hafal )

1. Tido..zzzZZ.. ini adalah aktiviti yg paling seronok dibumi.. tak perlu dipertikaikan lagi..

2. Kuat berangan!! aku memang suke berangan.. tapi aku berangan bukan calang2.. berangan bawak kapal terbang.. jadi pemandu F1.. jadi Bill Gates.. haha.. semuanya ketika tido!!

3. Suka baca surat khabar tapi bukan novel.. sehari tak beli peper rasanya hidup ini tak lengkap.. walaupun dah baca true online.. tetap nak habiskan duit beli peper.. kadang2 beli jerk last2 tak baca!!

4. Geget kuku..!! memang buruk bile gorila geget kuku.. ape leh buat dah memang tabiat.. kalo tak der kuku saye akan geget tebing2 kuku!!

5. Suka bawak lelaju.. yeah ini diakui.. jangan kate drive kete.. berjalan pun laju.. sape yg jalan slow2 anda bersiaplah dengan pahala yg banyak sebab saye suke maki org dari belakang..

6. Suke memancing.. tapi sifat pemancing tu tiada pada aku sebab aku jenis yg tak sabar.. bila tak sabar.. mula la maki ikan.. kadang2 tokei kolam pun rasa kalo boleh maki dah lame aku maki..

7. Suke gie shopping brg dapur kat Tesco dgn emak saye!! tiap2 hujung minggu wajib!! sape2 yang pernah nampak gorilla bawak anak buah duduk dalam troli kat Tesco Mutiara Damansara itu lah aku.. haha..

8. Pandai masak!! ini bukan penipuan yer ini betul2.. yer aku suke masak.. tapi pemalas!! tapi bila datang rajin.. tong gas pun di lap sampai licin..

9. Suke makan.. sebab tu jadi gorila.. sampai mak aku tk risau akan makanan bila tak habis sebab ader gorila.. sadis kan.. jgn nanges!!

10. kenapa aku rasa dah taip macam banyak jerk nie..

11. Suke berjalan tapi tak suke bershopping.. huh~!! shopping sesuatu yg membosankan ok.. tapi shopping brg dapur boleh plak..!!

12. Panas baran!! hahaha.. ini tabiat buruk yg korang jgn lah tiru.. teruk dowh!! kalah ultraman..

13. Suke bawak sesuatu dlm jamban.. masa itu emas.. surat khabar.. main game.. time buang air besar adalah satu kepuasan yang sgt bernilai.. haha..

14. Suke dengar music tapi tak ambik tahu akan penyanyi.. suke dengar lagu tapi tak pernah hafal tajuk.. itu lah kenshiro.. hahaha..

15. Milo ais minuman digerai makan.. nescafe ais dirumah.. kopi jugak kadang2 layan..

16. Tak suke main PS tambah2 FIFA.. selalu kalah.. ini menyebabkan sifat tak sabar tu datang selepas itu sikap panas baran pun dtg.. jgn2 sesekali ajak main game yang semamangnya aku tak reti!! yg susun2 bola2 wana-wana tu aku suke!! hahaha...

17. Spongebob kartun da best!! patrick idolaku.. hahaha.. ini kartun wajib nonton tiap2 hari.. tapi skang dah kurang sket sebab dok ulang episode yang same jerk..

18. Tak layan citer korean.. cina.. tapi senetron kau cakap jerk yang mana.. aku leh ceritakan hahaha...

19. Suka kucing..?? yeah!! ader 6 semuanya.. semua mak saye jaga.. rumah aku pun ader gak.. lagi ramai.. tapi semua pendatang.. dok lepak atas kete.. atas moto.. memang @!&@(&#..!!

20. YEY~! dah 20 rupanya...

21. suke tgk sukan kat tv.. tapi amat tidak suka bersuka.. 

22. Peminat setia Liverpool hahaha!!! dan AC Milan.. sebab ape aku suke AC Milan..?? aku suke name stadium dia.. SAN SIRO.. haha..

23. Tak suke ulam-ulam.. ikan air tawar dan ikan pari.. huh~!! tolak tepi..

24. Durian no.1.. tapi anti tempoyak..

25. Suke diam.. ntahlah.. diam lebih baik dari berkata-kata..  bile online aku lah no.1 kecohnya haha...

OK.. peperiksaan dah tamat.. sila lupakan dalam ingatan korang apa yang korang baca kerana ianya amat ngeri kalo diingat.. silap2 bole membawa maut.. tapi tidak adil plak rasanya kalo aku tak wariskan tag nie kat geng gagak itam dan kaum kerabat aku yg lain.

ok..nama2 yang cikgu letak kat bawah nie silalah melakukan amal ibadat seperti yg cikgu wariskan nie yer..






* name yang tak naik jgn kecik ati.. sebab banyak lagi dugaan yang akan mendatang.. 


akhir kata...

* Luuu..pikirrr la sendiri....


* ader aku kisah!!!!




Wednesday, October 27, 2010

2 Alam

                                                      Kenshiro Mempersembahkan

dR MOVIE MEMPERSEMBAHKAN


* poster filem yg bakal kutip RM 40 juta!!!

* cam babak satu filem indon lah.. aku pernah lihat.. tp dimana...

* bab2 kapan jenazah nie memang seram la..

*selalu dia pegang watak kalo tak jadi org jahat jadi perogol bersiri.. la nie pakai sarban.. insaf seketika..



Ok!! kalo dilihat pada tarikh trailer
bulan mei kan.. so jgn buat2 terkejut sebab korang boleh paham sendiri kenapa ia masih menunggu hari penayanganya... cerita nie aku leh cakap agak berat utk ditonton.. bercerita akan seram insaf nie memang kurang org tgk.. melainkan ia seram lawak tu buleh diterima.. ape pun aku tak nak komen banyak.. dan aku akan cuba menonton movie ini dan tunggu komen dari aku ok!!... teringat filem syukur 21 lakonan kumpulan raihan.. best!!

Hikayat Merong Mahawangsa

 Kenshiro Mempersembahkan
KRU STUDIO MEMPERSEMBAHKAN

Hikayat Merong Mahawangsa

Sinopsis
Pada tahun 120, Empayar Rom ketika itu dibawah pemerintahan Hadrian sementara di negara China, Dinasti Han merupakan sebuah empayar yang kuat dan telah memperluaskan pemerintahannya ke negara Asia Tengah. Sewaktu angkatan Rom sedang membaik pulih kapal mereka di Goa, mereka meminta pertolongan Merong Mahawangsa mengiringi Putera Rom ke Langkasuka (dikatakan terletak di utara Malaysia) untuk berkahwin dengan seorang Puteri China yang cantik dari Dinasti Han.


Bagaimanapun, puak lanun dari Geruda mempunyai perancangan yang berbeza. Mereka memutuskan untuk menculik Puteri China dan menjadikannya sebagai tebusan. Di hujung pengairan Selat Melaka, Merong Mahawangsa dan angkatannya diserang oleh Geruda. Dapatkah Merong Mahawangsa menyelamatkan Puteri China dan menyatukan baginda dengan Putera Rom bagi sebuah perkahwinan yang menemukan dua tamadun besar dari negara Timur dan Barat?

Pengarah
Yusry KRU

Lakonan
Stephen Rahman Hughes,Dato' Haji Rahim Razali,Khir Rahman,Ummi Nazeera,Nellie Ng,Jehan Miskin,Umie Aida,Kuswadinata,Mano Maniam 


* dato rahim razali nampak cool!!!


* mano maniam selalu tgk dia dlm rancangan bual bicara di awani.. haha.. hambek kau pakai sarban!!


* Orang kuat disebalik HMM


Nie review yang aku wat khas utk movie yang akan keluar.. tak nak komen sekarang sebab aku kena tengok dulu filem nie lepas tu baru komen.. dengan ini aku menyeru akan pada semua orang-orang melayu pergi la ke panggung untuk menonton cerita ini.. kerana dia hebat.. bukan saja suruh pergi tgk untuk tgk teknik pembikinan filem tercanggih.. tapi pergi tengok dan cuba fahami sejarah negara yang tercinta nie. semoga HMM box office~!! kalau tak dapat RM 40 juta dapat RM 10 juta pun dah kire untung..!! hidup KRU..




"jangan lupa tgk review 2 alam dari Dr' Rozmey diatas artikel ini"

kaki kencing dimerata tempat



Artikel ini dibuat dalam keadaan aku cukup marah dengan celcom.. kenapa line anda sangat lembab..? bertambah marah la kan.. bila terpandang jerk blog cap ayam milik doktor gigi memang aku terus akan usha.. sebab dah lame dia tak update.. hahaa.. i follow u ayam!!  


* nasib baik lisa artis kalo dia keje kilang aku rasa banyak jerk yg nak klon lisa.

Kembali pada tajuk kaki kencing yang ingin aku sampaikan tapi aku tak taw cara penyampaian aku nie boleh korang paham atau tidak.. aku kasi terang sket!! penipuan dia alam cyber memang bukan baru.. dari YM, Friendster, Myspace dan Facebook kini terjebak sudeh dengan blog2 yang sakai!!


* scha yg ku minati.. sape2 yg rase muke dia cam scha sila pm aku yer..
Orang kata bila dah kena skali menyesal seumur hidup.. tapi aku tak rasa lagi kot haha.. tapi aku masih punya sifat berhati2.. tak per.. marilah aku cerita sedikit sebanyak kisah penipuan yang sungguh dasyat lagi amarah ini.. lame tak dengar lagu amarah siti ngan kd.. kang nak dengar lah...



bacalah kisah dibawah ini ikut suke tone korang lah.. kalo terer baca puisi.. bacalah versi puisi.. kalo sedap berpantun.. berpantunlah korang.. kalo korang nak mengeja pun tak per.. 

Kisah Satu : syok.org
affiqah abdullah nama diberi.. rupanya cantik tak terkata.. gadis pelantar menambat hati.. bukan sahaja admin dan mod.. tapi sampai ker syokeratis meminatinya.. bila semua orang mula bergaduh, berebut.. rasa nak tahu jugak timbul.. bila disiasat orang lelaki keje di puchong!! 

* kes selesai

Kisah Dua : YM

fira edora nama diberi.. anak doktor mak bukak butik.. tak pernah jumpe cakap sakit hati.. bile nak jumpe hilang tanpa bukti.. ada yang anggau melayan bagai puteri. bila dah taw memang macam balaci.. 

*kes selesai

Kisah Tiga : Myspace

Up gambar tak henti2.. pergi kelas pakai pengawal peribadi.. anak manja buah hati daddy.. shasha qistina name diberi.. bila dilayan bertambah manja.. bila mintak jumpa ada saja alasan.. bila sudah bosan dia juga hilang.. bila sudah kantoi mereka pun hilang!!!

* kes selesai

Kisah Empat : Facebook


Ambik gambar banyak2.. kulit nya cantek belagak cam model.. online 24 macam tak der keje.. bile ditanya ada saja jawapan.. bila komen salah sikit didelete tak kasi taw orang.. sampai sekarang aku masih menanti..

* kes masih dipantau

apa macam.. menarik tak..?? kalo suruh David Teoh buat movie agak2 boleh sampai bumbung jatuh tak..?? hahaha.. ape la keje diorg nie erk.. sedar kah.. yg semua kes diatas wanita..?? tak taw la plak yg lelaki.. kot2 la ader gak.. memang lu bangkai punya jantan la.. tak payahlah meniru, menipu orang lain sebab lambat laun orang akan taw.. kalo muke tak cantik.. biar lah perangai cantek.. kalo muke buruk perangai cantik pun orang suke gak..

jadi nasihat ustaz kenshiro pada semua.. cerminlah diri sendiri.. sebelum orang lain kasi cermin...

* tak baek menipu nanti masuk penjara.. lepas masuk penjara nanti masuk neraka..




kad 
kahwin

Tuesday, October 26, 2010

Komen disebalik " Cuti-cuti Cinta"



Dah Lambat!! haha.. movie nie dah nak habis tayang dah kot.. aku baru nak komen2.. biar ar.. memang saje komen lambat.. hahaha... sebab..?? sebab aku gie tengok.. sebab tu nak komen haha.. 

Ok.. memang aku telah menonton cerita nie.. memang bila tengok pada tajuk aku dah mula mengelabah puyuh.. 12 inci gak kulit muke aku tebal gie tgk cerita bertajuk cuti-cuti cinta!! haha.. ader aku kisah?? haha biar la.. umum okeh..!! bukan mak korang marah pun kalo aku gie tgk.. ( nampaknya anda sudah mula merapu )

 * watak gedik cam ulat beluncas memang sesuai untuk nasi lemak 50 sen nie..

Cuti-cuti cinta kisah seorang anak TAN SRI!! tunangan kepada seorang anak TAN SRI!! yang mempunyai masalah tersendiri sampai penonton pun tak taw ape masalah diorg sebab mula2 cerite jerk mereka dah bergaduh.. agak menyampah permulaan cerita cam nie.. aku saspek mula2 ingat cuti-cuti cinta nie kalo tak wat kat luar negara pun mesti wat kat pulau tioman atau pun langkawi.. skali hambek kau!! Morib jerk pun!! ape kelas..??

Tiba cerita di hotel.. si anak TAN SRI yang banyak songgeh.. cerita dihotel agak best.. walaupun ringkas tapi aku boleh menerimanya.. watak pengurus bernama encik mahmud sungguh kepit okeh!! memang susah nak bayangkan Mat Hoppers Kepit kan!! watak2 yang dibawa oleh budak-budak fabulous cat memang kena pada gayanya..

 * Muke kris bile tolak troli hotel tu sebijik cam muke Bunga cinta Lestari.. zizie kau pon cun beb!!

Tapi watak poyo TAN SRI aku rasa tak perlu ada kot sebab dia telah menjadikan cerita ini kelihatan gedik sekali.. dan berapakah david teoh bayar pada zed zaidi untuk watak semacam tu..?? tapi jgn la terkejut bila adegan romantik lagi best berlaku bila farid kamil dan nora danish di pulau.. owh mak!! terasa nyah.. so sweet!! aku nak macam itu jugak boleh..??

 * ini flim pasti membuatkan penonton gelak sampai bumbung jatuh - david teoh

Akhir kata dari saya.. filem ini tak lah power mana.. tapi lawak romantik yang ingin disampaikan tu tetap ada.. walaupun tak banyak orang gelak dalam panggung.. aku jerk lebih2!! haha.. next movie..!! Hikayat Merong Mahawangsa & 2 Alam 40 juta!! Dr' Rozmey.. zass!!! 



IPHONE FREE!!!

BERAPA HARI SAJA LAGI...



kad 
kahwin

Semangat taik ayam...




Hola all - lame gak aku tak update blog.. adakah berhubung kait dengan semangat yang hilang..?? aku tak pasti.. masih mencari jawapanya... yaa ari nie aku nak cerita pasal semangat yang hilang.. bukan orang yang hilang... kalo orang hilang buleh lah ke website polis diraja malaysia..

Semangat!! owh.. kadang2 kita punya perasan semangat yang tinggi bak gunung kalimanjaro.. punya lah bersungguh2 nak capai matlamat @ target.. tapi kadang2 ia hanya panas2 taik ayam.. (taik org pun panas taw) apa sebab ia hilang..?? sebab diri sendiri..?? yer betul!! sebab diri sendiri.. bukan sebab orang lain.. semangat dan keazaman seseorang itu amat kuat untuk mencapai apa yang dia target.. itu baru betul semangat!!



* ko jangan tengok org terbang tinggi.. tapi ko tak leh terbang!!


Bagi aku.. memang jenis taik ayam.. panas tak sampai ke petang... kadang2 bila semangat tu datang.. kau jgn cabarlah.. memang lautan api sanggup diharungi.. tapi bila taik ayam sudah mula suam.. semua hanya tinggal kenangan.. hahaha choi!! tinggal bau taik ayam jerk hahaha.. kenapa banyak sgt ayam pada artikel kali ini..?? 

* Nie ngah pulih semangat orang yg dah mati.. haha bodos!!

Aku memohonlah kot2 korang ader petua atau kenalan tok-tok bomoh yg sudi kongsi tips berguna supaya semangat itu kekal abadi disanubari tanpa ia larii.. kerana aku mempunyai tabiat semangat yg selalu hilang.. sedih sungguh!! 
Tapi ada orang.. dia punya semangat tu terlampau la bagos!! sampai kita yang melihat pun naik jeles.. bukan calang2 jeles.. nie jeles siap dgn perasaan iri hati lagi.. hahaha.. itu mendatangkan dosa ok..!!  pesan pada diri sendiri.. jgn lah iri hati akan usaha orang lain.. tapi cubalah berusha macam orang lain.. tak salah tiru benda baik untuk kebaikan diri sendiri yer tak..??

* Meniru dalam peperiksaan amatlah memalukan.. tambah2 kalo kantoi.. lagi malu oit!!

Semoga semangat taik ayam aku dapat aku hilangkan.. jangan kata kan taik.. kalo boleh tolong lah hilangkan sekali baunya..  assalamulaikum...

* kadang2 semangat ayam lagi besar dari semangat manusia.. tak malu kew..??