Nuffnang Ads

Monday, April 30, 2012

Gambar sekitar 2012 Kids' Choice Awards..



Kid's Choice Awardu-ba 2012 yang diadakan baru-baru ini dimeriahkan lagi dengan kehadiran wanita pertama Amerika Syarikat, Micheal Obama ke Majlis Anugerah berkenaan, pesta cecair hijau itu dihadiri oleh sebilangan artis popular remaja masa kini. checkidout!!



Kristen Stewart yang tetap cun..!!


Bertambah bangang dah aku tgk fesyen Nicki Minaj nie...

Supermodel yang gojes.. Heldi Klum..


Salena Gomez..

Tylor Swift dan Micheal Obama..

Si kurus kering Emma Stone..

Si cantik Victoria Justice..

Cody Simpson..

Sarah Hyland..

Si cantik.. 




Tiba giliran Azmin Ali punya video pulak..



Dalam kehangatan media masa kecoh pasal Perhimpunan Bersih 3.0 sabtu lepas.. Blogger-blogger pro pembangkang datang dengan isu yang lebih hebat.. kepingan gambar aksi dalam toilet melibatkan orang kepercayaan ketua pembangkang, Azmin Ali.. antara orang kebal pembangkang sejak Anwar Ibrahim dipecat dari kerajaan lagi.





Banyak cerita buruk yang dapat kita dengar pasal Adun Bukit Antarabangsa nie.. tapi kali ini dengan kehadiran gambar yang super syok ini bakal menjadikan beliau umpan kejatuhan pakatan rakyat pada pilihanraya akan datang.. aumm..~!!








* Pondan pun pondan lah.. wakakakaka...



Friday, April 27, 2012

Bersih 3.0 at Australia..



Dah macam satu perayaan plak.. kira nie taraf intenasionale lah nie sampai kat negara luar pun berhimpun..

berikut perhimpunan bersih yang diadakan di Federation Square, Melbourne, Australia.






Tahniah pelajar-pelajar Malaysia.. yang dibawa oleh kerajaan sedia ada untuk kecermelangan hidup korang.. begitu mudah korang burukan negara... korang kena fikir bertapa susahnya untuk membangun..




Bersih 3.0 : Malaysiakini view...


Nie gambaran yang di ambil oleh Malaysiakini...
























Update...

Bersih 3.0 : Rempuhan perusuh keatas benteng polis di KLCC..



Memang rare perbuatan korang nie.. benteng polis dirempuh di KLCC..











Macam lembu...

Super Bersih 2.0 : Gambar Fasha Sanda nikah..



Akhirnya... yang selama ini disorok digosip dihina dikutuk.. kawin jua akhirnya.. 
Tahniah buat pelakon yang pernah orang gelar tak reti belakon tapi nak belakon.. akhirnya popular jugak dia..

semoga dah kawin dan jadi isteri orang nie jala lah suami tu elok-elok.. maklumlah suami tu spesis lain macam sket.. hahaha...






Serius.. asal baju nampak tak cantik..!!




Tahniah la jejai.. dapat anak dara lagi... ermm.. buat Nora Danish yg berangkat menunaikan umrah semalam selamat menunaikan umrah.. semoga Allah memberi petunjuk disana nanti..amin..