Nuffnang Ads

Wednesday, December 22, 2010

Rapat Umum Geng Blogger!!


Satu lagi perjumpaan geng-geng blogger akan diadakan di Berjaya Times Square.. sangat berjayanya time square sampai 2 kali dah menjadi host tempat ahli-ahli lepaking.. Majlis pada kali ini anjuran Melz Romeo pujaan Malaya.. apa lagi geng-geng blogger yang asyik teperap dirumah.. luangkan masa anda untuk ketemu dengan orang-orang dari plenet lain.. jangan asyik dok kat umah jerk..

Menurut penganjur tema sempoi-sempoi.. so.. tak payah lah korang beriya nak gie wat rambut.. facial bagai.. bangun2 tido terus pergi pun tu dah kire sempoi habis.. Maklumat lanjut bolehlah korang tengok pada pemplet tu ha..


No comments: