Nuffnang Ads

Wednesday, January 5, 2011

Megan Fox bercuti.. Aku cuci mata...

Haih banyak plak citer celebrity hari nie.. nie aku dapat gambar-gambar Megan Fox bercuti kat Hawaii ngan balak dia bulan lepas.. bolehla kita sama2 cuci mata.. nak tunggu Transformers punyer movie kan lambat lagi.. sekurang-kurang Megatrone-megatrone yang ada kat Malaysia nie dapat la lepas geram yer.. eh yang pempuan pun suke tengok nape nie.. hahaha...  

* kami nak gie beach!! nak wat aksi pamela anderson...

* cepat2.. nanti orang nampak...

* Nie tuala ke lap kaki bang..??

* nie baru tuala... ( pergh! tgk perut balak dia )

* yang topi putih tu ngah update facebook cakap megan fox bercuti ngan dia...

* kenshiro up gambar nampak nasi lemak 50 sen aku.. malu.. malu..


2 comments:

aRaN said...

wa minat giler megan fox..

sampai ati dia curang gn aku hahahhaha

kenshiro said...

jangan kata ko.. aku pon minat habis!! hahaha...