Nuffnang Ads

Monday, January 17, 2011

Orang Indonesia tgk porn pakai blackberry..?? Canggih!!!

http://hariansumutpos.com/wp-content/uploads/2011/01/blackberry-fb-di-blokir.jpg

Sedang rakyat Malaysia membasah ketiak nak jimat kredit nampaknya Rakyat Indonesia tidak kisah bila dikenakan cas yang tinggi untuk menonton porn melalui hanset.. dan isunya plak Blackberry jerk tu!! agak berdiri bulu roma aku dengar.. canggih kot!! sampai suruh syarikat yang mengeluarkan Blackberry menyekat akses lucah di Blackberry.. kalau ia benar.. sah ramai yang gila sex kat sana.. hahaha dah tak der DVD dah kew nak tgk..?? tapi iya jugak kan.. DVD mana boleh bawak masuk dalam toilet ataupun dalam kereta.. 

http://i.ytimg.com/vi/uHcuriK-I60/0.jpg

Apa yang aku lihat ini hanyalah isu kecil yang sengaja diremeh-remehkan.. dah kalo kaki tgk blue tu tak payah pakai Blackberry pun diorg ada cara lain nak tengok benda lucah tu.. tak payah nak salahkan Blackberry kot!!.. kalo kot iya pun 3 juta yang pakai Blackberry tu tak kan sampai semuanya tgk..?? habis berpuluh juga pengguna henset jenama lain apa cerita plak..?? tak tgk kew..?? 

http://img.youtube.com/vi/QBIvEBp9IqU/0.jpg

Kat Malaysia nie aku tak taw la kot ada jugak spesis cam diorang nie.. tapi kalau ada memang tergolong antara yang canggih gak la.. semoga kita semua ingat tuhan.. ingat ibu bapa itu lah jalan yang paling penting dalam hidup ini... assalamulaikum...


4 comments:

optionshif3 said...

kenapa jadi isu macam tue?...kalau orang nak tengok tak perlu tunggu pakai Beri Hitam tue...macam-macam cara diorg buat..

kenshiro said...

tu la pasal.. pakai 3310 pun boleh.. taip mesej lucah tu.. hahaha.. ape punya dol!!

Sang Kucing said...

pakai hanset nokia lame je, yang boleh hanya sms ngan call

ahmadridhzuan said...

tgk je la pkai balckberry tu..ape yg pelik nya....bg aku normal je