Nuffnang Ads

Wednesday, April 27, 2011

5 sebab aku tak join Digi Wwwow Award

http://4.bp.blogspot.com/-wnR0wk6WOuM/TbEPGJfI0pI/AAAAAAAAHGk/nmoL1iW3hAM/s400/Snap1.png

Demam pilihanraya blogger-blogger telah melanda pelbagai kempen telah dibuat disana sini.. tidak kurang juga ada yang merayu dan memaksa untuk suruh mengundi. rapat umum juga tidak kurang hebatnya.. link-link untuk menjadi blogger of the year yang paling menjadi tumpuan sampai ada yang sanggup update blog dengan rajinya jika sebelum ini nak update sebulan sekali pun susah.

 http://3.bp.blogspot.com/-bGXAUtbSQKQ/TbUaqhe5DKI/AAAAAAAACgY/EsWGmZrrn-U/s1600/blogger.png

Bagi aku ??

1 - Blog aku belum cukup power nak lawan blog-blog yang sentiasa aku tengok tiap-tiap hari..

2 - Sedangkan nuffang punya income pun seposen dua inikan pula nak Lima Ribu..!!

3 - Beri peluang pada mereka yang sememangnya lebih best dari aku..

4 - Aku bukanya blogger tegar..   tapi segar..

5 - Sebab aku dah try submit 2 kali tapi tak der orang undi!!!


Buat korang-korang semua semoga berjaya.. kalau menang jangan lupa open table.. yang baca nie blogger jugak pun.. yang undi pun blogger jugak  tak der nyer dreba teksi atau penjual tiket TGV yang baca.. silap-silap penyakit i follower u.. nanti i follow balik akan turun serta dalam mencari undi.. u undi i.. nanti i undi u balik..!! wakaka...


http://malaysiahits.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/63d71_DiGiWWWoW.jpg

2 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

ishh.. belog ni bagus la untuk join.. yuyu pun tak cukup bagus.. tapi cuba saje... ada rezeki, Allah izin, InsyaAllah awak dapat juga Rm5k tu kan.. :)

kenshiro said...

hehehe yuyu kalau menang jangan lupe banje okeh!!!