Nuffnang Ads

Wednesday, July 20, 2011

Rebecca Black.. come back!!

https://lh3.googleusercontent.com/-lJF4to_Rsus/TYLbWIYIEKI/AAAAAAAAGC4/F4egVN_l610/rebecca_black.jpg


Rebecca Black datang lagi dengan single terbaru yang akan menandingi Filem 2 Alam Dr'Rozmey.. baru seminggu Lagu My Moment berada di Youtube sudah dilihat lebih dari 6 juta kali.. 246,339 daripadanya dislikes.!! dasyat kan.. hahaha..



http://4.bp.blogspot.com/-a-VDXGjiv6Y/TZM_x1YEM2I/AAAAAAAAADQ/zfG-W1agelI/s1600/tumblr_li8xxlNhbp1qc19fzo1_500.jpg


Siapa yang masih tak kenal dengan penyanyi yang diilhamkan dari Youtube ala ala Justin Bieber versi pempuan nie boleh la godek kat youtube sebab dah berriban video dia disana.. tidak kurang jugak dah berjuta yang dok maki pasal lagu dan suara minah nie hahaha.. korang maki-maki pun dia dah 2 album.. kau ader..??



Hehehe nie lah buah tangan pertama minah nie.. 






Kalau dilihatkan pada suara dia nie memang rasa hempeh santan kelapa muda la.. maklumlah budak baru 14 tahun kowt..!! iras-iras suara Salena Gomez jerk pun ader aku tengok hahaha.. ape pun buat korang yang teringin nak dengar silalah lagu baru yang meletop-letop orang kondem hampir setiap saat kini. seperti dibawah.. hahaha...


Rebecca Black - My Moment

 




Ermm tak best kan..?? bagi aku.. kalo nak cari penyanyi yang hebat kat youtube memang banyak.. berlambak2.. contohnya Chaty Nguyen.. sedap wow sore dia.. dan yang terbaru yang aku gila-gilai adalah.. cristina grimmie! memang layan habis la kalau dengar dia nyanyi.. dah la sore sedap.. comel lak tu.. haaa layan!!!










http://static1.purefans.com/items/2/30/16/62/@/301662-christina-grimmie-fullscreen-1.jpeg

Christina grimmie

2 comments:

vampire and his lady said...

rebecca black x sedap. meddi jane lagi cool :)

kenshiro said...

meddi jane..?? wah kena usha nie..