Nuffnang Ads

Monday, October 10, 2011

Dobi Mr'Bean Shah Alam.. Jom Basuh Baju~!


Sebelum nie aku ade cerita pasal sebuah kedai dobi kat sunway mentari yang best tu.. kali nie aku nak share satu lagi kedai dobi layan diri yang aku singgah baru-baru nie. ok kali nie di Shah Alam!


Dobi Layan Diri "Mr Bean" itu nama kedai yang aku beri sebab kalo ikut kat kedai tu tak der plak tulis nama penuh hahaha so maskot untuk kedai dobi nie adalah Mr'Bean~! jadi aku kasila nama dia kedai dobi mr bean..




Kedai nie baru bukak sebenarnya.. memang nampak baru habis!!





Mesin pengering.. walau tak banyak.. tapi jangan risau..ianya sentiasa kosong..





sebab apa aku up gambar mesin air nie..?? air tin kat mesin nie murah ok!! mane nak dapat air tin pepsi pada harga RM 1... kat sini boleh..hahaha...





Kalau tak der siling untuk kegunaan mesin basuh.. korang leh tukar kat sini..




ini wajib ada dimana-mana tempat basuh baju layan diri..





Korang akan disambut dengan Mr'Bean...





Ada 4 mesin semuanya.. 3 mesin untuk kapasiti 6KG dan sebuah mesin untuk 9KG..




Masih dalam mood promosi.. jadi ia sgt murah ok! RM3 per wash.. mane nak dapat!! korang hanya habiskan RM 5 untuk cuci baju dan siap dengan kering..






Aku pon nak jadi Mr'Bean boleh..??




Kemudahan yang disediakan.. ade WIFI tapi kebanyakan budak2 hostel uitm yang menggunakanya.. basuh baju nyer tak pon.. dok melepak curi pakai wifi..




aku suke kedai nie sebab air tin!!




memang best !! hahaha...



Jadi kalo korang nak try.. boleh la.. lokasi..?? kat Wisma Mais sek.3 Shah Alam.. ayohlah!!!


1 comment:

cik sita dewi said...

thanks kenshiro sbb bg review ni...sy pegi tadi serius best!berbaloi2...walaupun now dah naik harga rm7 utk skali kering tp still sgt murah....