Nuffnang Ads

Monday, October 24, 2011

Mana ada standard dating naik motor.. Kau ada standard ker..??




Banyak kali gak dah aku terpandang petikan surat khabar yang memaparkan ruangan petikan seorang gadis yang bercakap perihal kuar dating nie di Facebook.. memang keinginan menyumpah tu dah tahap lori indah water dah aku kasi.. apa kan daya itu hak setiap insan untuk bersuara.


Akan tetapi adakah kesemua perempuan bersikap sedemikian rupa..?? kalau lah macam tu.. memang hipokrik tahap gaban la aku nak cakap nie.. memandang sesuatu kebendaan untuk kepentingan diri sendiri tanpa memikirkan orang lain..?? 



 http://hariharisetelahkemarin.files.wordpress.com/2010/02/pelecehan-seksual2.jpg



Jangan besok ko dating naik kete kena rogol ramai2 lepas tu kena tinggal tepi jalan.. apa pula perasan kau nanti..??

tak usahlah kita meninggi diri sehingga memperlekehkan orang lain.. kita hidup ini semua sama sahaja.. tak payah nak berlagak diva sangat lah.. bukannya kau tu perfect sangat pon.. kot yer pun ko baru lepas konvo degree sekali pun belum tentu hidup kau sukses! 

Nak bercinta jangan pandang pada kebendaan.. nilai cinta itu dari bawah.. bukan terus nak capai bintang.. apa guna berlajar sampai menara gading kalau benda sebegitu pun ko pandang enteng..



http://1.bp.blogspot.com/_eRdGBWJ-M-o/TTmuTov-tdI/AAAAAAAAAEA/aMq7nr9y-Rc/s1600/030220075663+%25282%2529.jpg


Tak hina pon kuar dating naik moto.. kalo muke ko cam longkang pecah tapi dating naik kete orang pandang kew..??


Hahahaha...

No comments: