Nuffnang Ads

Monday, October 17, 2011

Semuanya Halal di Halfest 2011Hari minggu ari tu aku berkesempatan untuk hadir ke Expo Halfest 2011 yang berlangsung di PWTC, dan hari ahad ari tu jugak adalah hari terakhir untuk Pameran itu. Secara keseluruhanya Expo Halfest tu tidak lebih seperti Pameran Mihas yang di adakan dua tahun sekali tu. Cuma Mihas lebih kepada International. Agak kagum sebenarnya sebab kebanyakan peserta pameran kali ini terdiri daripada usahawan-usahawan kecil yang datang dari seluruh negara. memperkenalkan produk-produk baru yang halal lagi menyelerakan. pengunjung yang datang sudah pasti kenyang dengan sample produk yang diberi. 

Sebenarnya time Expo sebeginilah kita nak taw lebih lanjut tentang sesuatu produk itu lebih mendalam sebab di setiap gerai itu akan ada maklumat yang korang boleh ketahui mengenai produk yang dipamerkan. Tahniah untuk Majlis Amanah Rakyat kerana telah menganjurkan satu Expo yang sangat berguna ini. diharap akan diadakan setiap tahun!Talapia ikan kebangga rakyat malaysia..?? hehehe...


Golden Sweet..


SY n peminat.. beliau pengaca di hari terakhir pameran..Boboi boy sudah mengugat reputasi Upin ipin..??


Chef Zam.. senyuman ketika lapar hahaha..


Noodle Station menghidangkan carbonara free kepada pengunjung... Ice cream boboi boy mendapat tumpuan.. padahal biase jerk hahaha..


Pinggan pertama dimalaysia yang diiktiraf Halal!!


 Rempah ratus keluaran Salleh Yakkob.. memang usahawan berjaya nie.. SY saja ambik sampai 4 gerai!!


Pentas acara masak memasak!!


Ape beratur panjang sangat nie...


Owh.. nasi arab free kot!! tu yang beratur panjang tu..


Kelibat samar-samar jerk yg brjaya aku ambil.. beliau YTM Tengku Abdul Majid


Apa cerita disebalik daging salai ini..akan ku ceritakan nanti.. hehehe.. best..No comments: