Nuffnang Ads

Wednesday, November 23, 2011

Kemenangan Lagu Terbaik Di AIM18 Ditarik Balik.. Yuna jangan jadi "penakut" !!

Mendengarkan berita tentang penarikan balik Anugerah Lagu terbaik AIM 2011 dari Yuna menerusi lagu "penakut" sungguh menakutkan.. berita kontroversi macam basi ini nampaknya sudah membuatkan orang semua menjadi takut sekejap.. apa yang sebenarnya belaku..??

Hari ini pihak penganjur RIM akan mengadakan sidang media mengenai penarikan balik anugerah yang dimenngi Yuna itu. sudah pasti akan menjadi bahan berita paling panas minggu ini untuk industri seni tanah air.


Yuna dalam satu kenyataanya bersedia memulangkan trofi yang sudah diberi kepadanya itu.. buat Yuna.. kenapa harus jadi penakut..?? pemberian yang sudah diberi itu hak anda.. dan satu Malaysia sudah melihatnya.. kenapa kesilapan ini terjadi setelah Majlis selesai 3,4 hari..??

AIM bukan kali nie sahaja buat hal.. setiap kali penganjuranya memang tak pernah lari dari melakukan kesilapan.. dan aku rasa kesilapan kali ini memang tahap bebal.!! * AIM nie dah leh samakan dengan Penganjuran Sukan Sea Palembang..!! taraf dia same jerk.. cam sukan neka budak sekolah!!

No comments: