Nuffnang Ads

Monday, February 27, 2012

Kes Ustaz Dr Badrul Amin.. Mari bersangka baik..Agak terkejut juga dengan kes melibatkan bekas penceramah yang popular dikaca tv suatu ketika dahulu ini.. kini setelah beliau berada dibarisan kepimpinan pembangkang memang tak keluar langsung dah muka dia kat TV.. aku pernah jumpa Ustaz nie dulu dalam satu Majlis Makan Malam.. nampak perwatakannya sebagai Penceramah memang tak hiloang lagi walaupun ciri kepimpinan PKR sudah mula terterap rapi disanubarinya.


Petikan Mstar


"Saya menafikan dengan sekeras-kerasnya dakwaan media bahawa saya ditangkap khalwat oleh pegawai Jaip di Kuantan.

"Saya beranggapan bahawa kejadian ini merupakan satu tindakan terancang untuk memerangkap dan mengaibkan saya," katanya menerusi satu kenyataan di sini.

"Walau bagaimanapun pada pukul 2 pagi 25 Februari 2012, dia telah menghubungi saya memaklumkan bahawa beliau sudah tiba di lokasi Temurapat Pemimpin Keadilan.

"Atas rasa tanggungjawab melihat wanita tersebut bersama anaknya di awal pagi, saya membantu beliau mendapatkan bilik penginapan. Namun pada pukul 2.30 pagi suami wanita tersebut bersama lebih kurang 20 orang yang tidak dikenali menyerbu dan menyerang saya.


Mari bersangka baik..


 

No comments: