Nuffnang Ads

Wednesday, July 25, 2012

Al-Kisah Logo Hari Kebangsaan ke 55





Salam Ramadhan untuk semua.. agak sibuk nak update blog ketika bulan yang mulia ini datang banyak aktiviti mencari duit raya dan pahala dilakukan.. tapi ari nie sempatlah nak menaip sedikit kisah Logo Hari Kebangsaan ke 55 yang menjadi topik hangat media maya sejak 3,4 hari lepas.. macam-macam makian datang.. aku pun baru tengok.. memang sumpah tak cantik!!





Kementerian Penerangan sudah pasti panas telinga dek komen rakyat yang tidak berpuas hati terhadap logo hari kemerdekaan tahun ini.. selain itu kita juga boleh lihat masih ramai yang peka akan semangat kenegaraan bila logo hari kebangsaan negara kita tak cantik.. 



Bezakan...


Datuk Seri Rais Yatim antara menteri yang paling cemerlang dalam tugasnya perlu mengambil apa yang rakyat lontarkan ini sebagai satu kesilapan yang tidak perlu diulang.. 3 tahun berturut2 logo Hari Kebangsaan masih 1 Malaysia memang nampak bosanya..



Berikut antara Sindiran ganas Rakyat Malaysia...















No comments: