Nuffnang Ads

Tuesday, September 11, 2012

Gangnam Style bawa PSY ke serata duniaDemam Gangnam Style nampaknya belum menampakan keredaan malah makin menjadi-jadi tarian kuda yang diilhamkan oleh penyanyi PSY. terbaru PSY di iktiraf sebagai orang Korea yang paling popular didunia dan nama beliau kini lebih popular berbading jenama Samsung dan LG dari Korea.


Berada di pentas MTV Award bersama pengacara Kevin Hart yang sudah pasti tidak pernah dilakukan oleh walau seorg pun penyanyi asia sebelum ini.


Tutorial khas dari PSY di ellen show antara rancangan paling popular di Amerika bersama Britney Spears.Pelakon Amrican Pie Carrie Keagan turut dilanda Gangnam Style..

 

Nama Hyuna juga melonjak naik setelah berduet bersama PSY..Kegilaan Gangnam Style di Amerika telah merebak ke seluruh dunia dengan kehadiran pelbagai versi, di Malaysia saja Gangnam Style dibuah menjadi berpuluh versi dan hari demi hari ia makin banyak!! malah sejak 2,3 hari lepas.. Gangnam Style sudah mula merebak ke Benua Amerika Latin dimana lagu PSY kini menjadi antara yang popular di Peru, Mexico dan Cuba.


Pyongyang Style


Pony Gangnam Style


PSY live in ellen ShowDan tahukah anda Gangnam Style kini lebih popular dari tarian K-Pop yang juga berasal dari Korea..!! woow!!
No comments: