Nuffnang Ads

Tuesday, January 6, 2009

2008 Cute's 3logger Award..wolla~!!

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.



2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
Terima kasih kepada dak musyuk (qistina) kerana dgn Award ini saya berasa saya adalah mawi yang sebenar-benarnya .. aku nak ucapkan terima kasih pada Sony BMG yang telah menerbitkan album saya.. pada RTM jugak kerna banyak menyiarkan carta2 hot saya.. tidak lupa pada geng gagak itam..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
- masih lagi mencari damai yang hilang...
- kepala keras a.k.a hard rock brain
- boros punya makhluk
- sejak masuk 2009 nie bertambah selera nak makan..
- kurang sudah beremosi wakakaka.. tak bleh bla!!!
- sayang akan teman2 gilak ku... qis..mama leen.. ringgo.. sharkz..poren..dll
- i hate!! shopping!!shopping!! ( ikut perempuan gie shopping) gilezzz bosan!!
- slalu hangout dan lepak dgn member..<-- tiru qis - hahahha masih single mingle ( dalam iman ) wachaaa~!! - seorang yang pendiam~!! pada dasarnya pada dalam nya luar biasa..


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

saya dengan hati yang ketat dan sendat memillih :-

- sharkz : penerima anugerah penulis blog paling pemalas kat ampang
- ringgo : penerima anugerah penulis blog yang paling suke pindah randah
- Qistina : penerima anugerah blog sebab dia kasi aku..aku kasi dia balik la hehe..
- Poren : penerima anugerah kembara blog sebab tak taw akan blog tetapi buat2 tahu
- Mama leen : penerima anugerah penulis blog paling hebat menonton wayang utk tahun 2008
- Dak moks : penerima anugerah khas bapa mithali daerah gombak
- Atoq : penerima anugerah Fun Liverpool Sampai mati..kih kih kih
- kimberly cun
- tok det
- jefri oii
- yus

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag

saya sudahi dgn maju lah sukan untuk sukan..assalmualaikum..

2 comments:

Da Ghotic said...

one word hampehhhh btw thx ye sopi hahahaha syg sopi!

kenshiro said...

hehehe syg qis gak.. lain kali tag la lagi..