Nuffnang Ads

Monday, January 5, 2009

2009.. lucky numbers..?

selamat tinggal 2008

welcome to 2009..pergh lip lap lip lap dah 9 tahun memasuki tahun mellinium rasa cam baru saja diotak nie terbayang akan virus Y2K yang melanda system perkomputeran untuk memasuki tahun 2000.. rasa cam baru saja berlalu tahun 1999 yang menjadikan tahun yang paling panas bagi semua rakyat malaysia bila politik negara dihantui oleh krisis yang tidak disangka-sangka.

ape pun 2009 membuka tirainya seminggu sudah.. alhamdulilah.. tahun nie memang rasa lain macam sket bile sambut new year betul2 bunga api atas kepala.. penuh belerang bunga api tu jatuh kat muke, kepala masuk mata-mata habis.. tapi memang syok habis.. sambutan kat the curve damansara sememangnya amat disukai oleh kebanyakan org yang kaki sosia.. artis tak banyak pun ada pun band yg hanya popular time gig2 yang sama waktu dgnya saja.. ape pun kemeriah terubat bila faizal tahir muncul.. aksi bukak baju tak der.. tapi ader plak 2,3 ekor indon yang bukak baju time dia nyanyi tu.. rasa cam sambut new year kat jakarta plak..

persembahan diakhiri oleh artis yg digilai oleh kebanyakan pempuan atau amoi2 di mesia 'rain' nak tabik roller coster kat rain sebab nyanyi lagu datuk shiela majid malam tu.. sedap gak..!! ingat dok kat tempat posisi yang betul dah nak usha bunge api skali dia tembak atas kepala.. sungguh sohai.. ape pun tak mengecewakan.. time balik..?? jgn cerita.. datang 20 minit siap masuk parking kat tesco.. time balik 2 jam dok depan tesco lagi.. bertapa tak ku pikir sebelum ku dtg time tu..

ape pun 2009 akan membuka tirai peristiwa yang akan dihadapi oleh semua.. mulakan hari baru..azam baru dgn seadanya.. usaha yang tahun lepas tertangguh boleh la sambung tahun ini..
mana taw ader ong maa... wokay lah penat dah taip.. bye bye..

1 comment:

maziah said...

cite yg menarik..