Nuffnang Ads

Wednesday, January 28, 2009

obama dan meat uncle hussien

berminggu aku menunggu untuk melihat obama untuk mengangkat sumpah sebagai president amerika, barack hussien obama memang mempunyai aura yang tersendiri yang berjaya menarik perhatian penduduk dunia akan kehebatan tokoh kulit hitam ini bersuara.

kesungguhanya untuk memulihkan amerika dari pada pandangan buruk dunia islam selain merapatkan hubungan dengan negara2 miskin juga menjadi perhatian seluruh rakyat dunia yang ingin kan sesuatu perubahan..

bila tgk cara amerika menyambut obama seolah2 meraikan sesuatu yang sudah lama yang ditunggu2.. george w. bush berjalan masuk ke bagunan capital dalam keadaan muka yang penuh serba salah kerana sepanjang 8 tahun pemerintahan nya beliau telah merosakan negara beliau sendiri. harapan dunia kini tertumpu kepada corak pemerintahan president amerika yg berkulit itam. semoga kerusi paling berpengaruh didunia itu akan menampakan perubahan pada seluruh dunia nanti..


meat uncle hussien


indi band underground yang selama ini dianggap peyanyi murahan menjadi perhatian bila lagu mereka menjadi juara lagu yg 23 baru2 ini..dengan cara yang tidak pernah berubah mereka menunjukan cara persembahan seperti mana persembahan yang menjadi kutukan pada mereka dahulu.. persembahan lagu untukmu yang menarik perhatian juri sudah dijangka oleh semua penulis media hiburan sejak peringkat separuh akhir juara lagu itu lagi..

apa pun pilihan aku tak menang si faizal tahir tetap berpuas gak dgn hatrik trofi yang dia menang, memang mamat superman ini mempunyai satu cara yang tersendiri seperti mana anuar zain.. pujian harus diberikan kepada beliau...
No comments: