Nuffnang Ads

Thursday, March 26, 2009

Diam seketika...

sorry guy's lama gile tak update blog aku nie.. kebusyan melada diriku nanti aku update eh...

ape pun thanks wat kowang yg rajin gile usha page aku nie.. budi dan jasa kowang tak akan aku lupakan...

banyak bende nak cerita tapi rasa nya sampai lusa tak habis kalo nak cerita...


tahniah buat eila n tetel kerana dengan sah nya telah menjadi suami isteri yang paling hebat berkapel kat plenet syok... sorry dan beribu2 ampun kerana aku tak dapat datang ke majlis makan free yang kowang anjurkan.. ape pun aku dah dapat kat pun jadi lah dah tak dapat makan nasi minyak kowang... tak per next time leh la wat repeat wedding tuk aku lak.. wakakaka...

tahiah gak buat member aku yang seperut dan seangkatan.. buat yazzid and cat selama bertunang semoga tunang yg diikat akan kekal sampai ke usia lanjut.. eh anak cucu la.. tak sangka lak perjumpaan time merdeka gath membuah kan hasil buat si boyot yang datang dari jauh.. hahaha.. sorry gak buat cat kerana jemputan dia aku tak turuti... huhuhu bukan disengajakan tapi ader yang lebih jeles untuk aku hadir di majlis pertunangan ko hahaha.. cewah..

wah tadi dah umum kan sapa juara yang menang dalam pemilihan umno.. memang gempak gak.. muke campur2.. harap2 ada la perubahan yang akan dilakukan oleh kepinpinan baru umno nanti..

buat polis gak tak lupa nak ucapkan selama hari polis yg ke 202.. semoga jasa mereka akan kekal sampai bila2 dalam membantras jenayah dinegara kita nie..

dan cerita bab af yang dah masuk minggu ke 3 nie rasa nya tahun nie konsep perubahan yang mereka buat nyata tak mengumbirakan... hampeh...pelajar sore best2 tapi tah mana silapnya jadi tak best plak... tak per lu pikir lah sendiri...

akhir kata.. buat sahabat2 aku.. thanks kerana sentiasa ingat kat hamba mu ini hehehe...


CHOPSS!!! LUPE...


buat peminat MU pasukan paling dikenali didunia tu... wakakaka kesian lak tgk... sebagai fan liverpool yang setia aku rasa amat berbangga dan berkembang buntut lah bile pasukan aku tu belasah kowang kat tempat kowang tu kan..suke woitt!!! buat abg moks jgn lah menceraikan bini anda kerana kekalah itu.. jgn risau ader 9 game lagi pilih lah nak kalah yang mana satu..


wassalam....wolla.



1 comment:

.: budakgemok :. said...

wah...ni men kasar ni bai..ahahaha....pe2 hal bye bye UCL...jumpa next seasion yer muakakakakaka