Nuffnang Ads

Friday, November 19, 2010

bila uncle seekers tak cari hantu lagi..




Sape yang tak kenal dengan uncle seekers.. pengetua program mencari hantu paling popular satu ketika dahulu.. dari rumah kosong sampailah ke hutan belantara dia masuk semata-mata mencari hantu.

* dalam hati ada taman..

rupa ganas beb!! memang sesuai dengan hobi dia mencari hantu.. jgn kata hantu.. aku pun takut tengok muke dia.. 

dan akhir2 ini kisah percintaan uncle dengan mantan permaisuri agong cukup hangat diperkatakan di alam cyber.. dunia luar aku tak taw lagi bile nak meletop nya.. munkin tak lama lagi.. pembongkaran kisah percintaan beliau dengan mantan permaisuri agong cukup mengejutkan.

siapa mantan permaisuri agong tu..?? permaisuri aishah.. wanita yg pernah duduk dikerusi permaisuri selangor dan negara malaysia tu.. aku dah mengikuti apa yang uncle luahkan diblog nya dan aku rasa uncle cuba untuk menyampaikan sesuatu dalam hal ini. 

 * kadang2 kena wat muke cute gak supaya nampak cute.. ah!!

kedua2 mereka tak lagi popular skang nie.. tak macam dulu-dulu.. adakah ini salah satu cara mencari populariti secara diam2..?? itu susah aku nak komen sebab hak uncle jugak nak cerita apa dia punya pasal kat blog dia.. tapi blog dia tu bukan lah untuk dia dan ex. permaisuri tu jerk baca.. orang-orang diluar sana pun boleh membacanya dengan hati yang terbuka.

 * muke manja nie kalo pontianak tgk mesti nanges punya...

semoga mereka berdua berbahagia.. itu jerk lah nak komen.. mencari hantu tidaklah sesuah mencari cinta...

* selami kisah seram cinta uncle di blognya KLIK SINI

4 comments:

Rosie Posie said...

tu ex pmaisuri Aishah ke weh? apsal cam laen jek :| dah semangat.. :D gamba first tu muka cam talam =))

yuyunemarcello said...

eh bro.. bukan dah lame ke terbongkar?

tapi aku rase mcm laen macam je.. care die ckp, macam nak kate yang x-permaisuri yang dok carik n gile kat die... sampai dok buat part2 lagi citer...

takpe lah... asalkan diorang bahagie, ape salahnye...

kenshiro said...

=)) ko samakan uncle ngan talam..=)) talam lagi hensem kot!! =))

kenshiro said...

owh yaka ka dah lama.. aku baru mengetahuinya.. hik hik... aku rasa uncle nie tak puas hati ngan bapak aishah...