Nuffnang Ads

Monday, December 20, 2010

5 belog indonesia pilihan kenshiro

Dikala kita membaca blog-blog rakyat malaysia yang best dan kreatif tiba aku coretkan 5 blog rakyat Indonesia yang aku rasa terbaik untuk korang terjah atau lihat..





Pemilik blog adalah wanita.. berciri-ciri ceria tak ingat.. blog dia berada ditangga no satu di Indonesia. buat masa ini.. banyak becerita tentang life hidup beliau... dan kalau korang suka kan fesyen boleh la mintak atau tiru jerk cara dia berfesyen mesti gempak habis.. hehe...




Pemilik blog benablog atau nama penuh dia benazio rizki putra memiliki rambut afro gerbang macam mee meggi goreng asli indonesia nie adalah pemenang blog remaja terbaik indonesia tahun 2009.. blog dia nie cantek dan sedap mata memandang.. kalau tgk icon2 dia wat tu rasa memang trademark gila glemer habis la hahaha...




Pelakon dan model cantik.. glemer.. nak mati nie punya blog yang tersendiri untuk menceritakan tentang diari kehidupan beliau kepada peminat-peminat beliau.. jangan nak cari beliau kat facebook atau pun twitter sebab beliau hanya cerita kat blog dia jerk.. 






Bernama Bella Francisca berumur 15 tahun.. amat meminati fesyen macam jepun2 gitu.. agak baru dalam blog tapi punya peminat yang tersendiri.. paling best tengok gambar2 yang dia nie ambik.. best!!




Wanita berusia 30 tahun ini banyak menceritakan apa yang terlintas dalam fikiranya terus kepada blog..  agak low profile.. tapi bila bercerita jangan main2 dari preview movie sampai botol kicap dia boleh cerita...






   



3 comments:

Azyie said...

singgah sini...mane la kamu dapat blog dieowg nie..

Izzat Aziz said...

blog kat malaysia ni pun tak habis baca lagi.. nak tambah yang seberang lak..haha

kenshiro said...

hahaha.. tu lew pasal.. tak per izzat.. cuci2 mate sudeh.. hahaa