Nuffnang Ads

Wednesday, January 5, 2011

Buat peminat Justin Bieber.. terimalah kenyataan..



Kepada wanita-wanita diluar sana yang sememangnya peminat setia penyanyi rambut cendawan pesen budak nerd dimaklumkan disini supaya tidak berkelakuan seperti hendak mati atau kehilangan balak kesayangan sebab ia akan menyebabkan korang semua dipandang seperti orang gila di kemudian hari.

Yacht Love


Sejak tersebarnya gambar mamat justin bieber berpelok mesra bersama salena gomez.. sungguh banyak peminat justin yang sanggup memberi ancaman bunuh kepada salena gomez.. dah nasib si salena tu nak dapat si justin tu ape yang korang tak puas hati sangat..?? dia nyanyi pun bukan best gila sgt pun.. 

Nie antara serangan yang dilakukan ke atas twitter salena gomez..

  • @selenagomez I'll kill you I swear on GOD!!!!
  • @selenagomez If you are the Girlfriend of Justin I will Kill you I HATE YOU :@ !!!
  • @selenagomez whore cancer whore..like i'mm kill myself cuz i saw you and Justin kissing well thankyou Selena thankyou now i'm killing myself
  • @selenagomez stay away from Justin pedophile, retard wait i'm gonna kill ya in the night underneath your smelly bed
Bagi meredakan keadaan korang yang terlampau taksub kat justin bieber aku memperkenalkan seorang lagi klon justin bieber dari australia.. gaya rambut tu aku tengok dah same dah.. gaya percakapan pun dah same dah.. sebijik suara budak belom sunat..



Beliaulah yang digelar Jamei Laou


Apa macam same tak..??

Kalau tak same aku ader sorang lagi klon..

kali nie from Jitra, Kedah



Justin Rozmey a.k.a Jusmate 5





8 comments:

hakeem kira said...

kahahkah~ ape yg dorg minat kat budak tak matang tu pon aku tak tau . gay

aRaN said...

untung jd bdk tu hehehhee


aran follow cni :)

NURUL NADIA ROSLAN said...

haha gambar bawah sekali tu tersangat paling hensem sekali! wakaka

kenshiro said...

hahaha budak pra matang tu hehehe.. budget cute ah tu!! besok dah beso panjang tak tumpah cam elton john jerk tu.. wah!! ini bukan jeles okeh..

kenshiro said...

untung sket2 la.. lucky name nyer.. jarang ader makhluk cam nie hehehe...

kenshiro said...

yang bawah skali tu nadia memang kaya habis.. sebelum justin timbelek kaya dia dah kaya kot hahaha...

shaa bonitaa said...

nsb bek x minat budak tuh..hahaaa

Nur Nabilla binti Sazali said...

fuwahhhh~
justin banyak kembar la !