Nuffnang Ads

Tuesday, January 25, 2011

Kos bela rambut mangkuk Justin Bieber RM 4,500 sebulan !!

http://contenido2.wambie.com/noticia/3066.jpg

Jangan korang pandang rambut ala cendawan Justin Bieber tu cincai jerk nak jaga.. mamat nie habiskan hampir RM 5 ribu sebulan untuk mengekalkan rambut dia tu semata-mata untuk kelihatan macam mangkuk!!


Rambut memang menjadi kepentingan bagi wanita.. dan diorang sanggup habiskan duit yang banyak supaya rambut kelihatan cantik dan lurus dan lembut.. tapi jarang sekali mendengar lelaki habiskan duit untuk rambut.. lainlah kalo si lelaki ini artis.. pelakon.. menteri dan isteri menteri..

http://www.limkokwing.net/graphics/profiles/leaders/rosmah_mansor/rosmah_mansor_02.jpg
* agak-agak berapa pula kos perubatan rambut datin seri rosmah..??

Pakar rambut terkenal Hollywood Vanessa Price mengatakan yang Justin Bieber akan pergi ke salon dan membela rambut dia tu 2 kali sebulan dan kos nya RM 2,500 sekali rawatan..!!! Vanessa Price juga menyatakan yang style rambut mangkuk Justin Bieber sekarang memang menjadi ikutan seluruh lelaki didunia.. tidak termasuk kenshiro!! tapi termasuk Dr' Rozmey..!!

*Vanessa Price.. name yang sememangnya kena pada harga..

Ish.. gile lah.. soo.. korang punya budget untuk rambut sebulan berape plak..??


 


1 comment:

iqbalhakimi said...

fuh..gila mahal..apa la ..membazir..hehe

btw,thanks pilih header iqbalhakimi =)