Nuffnang Ads

Wednesday, January 26, 2011

Office Google yang best nak mampos.. Agak-agak kat KL nanti camni tak..??

Google satu nama yang cukup popular di intenet.. dan ia sudah mengalahkan Yahoo sebagai Agen carian yang paling popular dia alam maya.. mempunyai beribu tenaga kerja diseluruh dunia dan beberapa office di setiap benua menjadikan ia salah sebuah syarikat yang teguh dan susah nak muflis.

Kuala Lumpur telah dipilih menjadi bandaraya ke 2 selepas Singapura di Asia Tenggara menjadi lokasi kewujudan Office Google.. adakah situasi office best nak mampos akan berada di KL jugak..?? huh munkin..?? kalau lah ia.. sudah pasti sungguh seronok dapat bekerja didalam suasana opis yang best gile gaban!!

Jom Layan gambar...


 








 





Nie plak opis Google di Zurich...



Google Office in Zurich 

Google Office in Zurich - Entrance 

Google Office in Zurich - Reception Waiting Area 

Google Office in Zurich - Meeting Igloo 1 

Google Office in Zurich - Meeting Igloo 2 

Google Office in Zurich - Working Area

 Nie plak kat Hong Kong...
photoes of google hongkong office  

http://www.besteast.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/google-hongkong-office-photoes6.jpg

http://www.besteast.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/google-hongkong-office-photoes10.jpg 
 
http://www.besteast.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/google-hongkong-office-photoes12.jpg

http://www.besteast.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/google-hongkong-office-photoes11.jpg 




* Jom mintak kerja sekarang!!!!



4 comments:

sawn said...

aku pun nak keje kat sini.. hahahah

SobriMansor said...

Kalau la rumah aku macam gini kan best....hehehehe

kenshiro said...

hehehe mari ramai2 pergi mintak.. jadi cleaner pon tak per lah.. hahaha...

kenshiro said...

jangan kata rumah..kalau opis macam nie tak der rumah pon tak per lah hehehe.. sanggup!! dok opis 24 jam...