Nuffnang Ads

Tuesday, January 25, 2011

Kena tipu lagi.. Kali nie pasal UFO...


Bukan sekali dua ditipu dan menipu.. nie dah masuk sedozen dah citer dan berita tipu yang berjaya dibongkar.. terasa diri ini macam superman pon ader.. sebab ape.. taw tak pasal kesan Crop Circle yang dijumpai di Joyjakarta aritu..?? satu Indonesia gempak pasal UFO mendarat kat sana.. kat Malaysia aku rasa aku sorang jerk kot percaya hahaha.. siap buat artikel!!

http://www.mccullagh.org/db9/1ds-7/alien-mannequin-exhibit.jpg

Hari nie pon nak wat artikel pasal UFO gak.. Alien yang buat Crop Circle tu sebenarnya  warganegara Indonesia lagi taw..  Dekan Falkulti, Universiti Gadha Mada (UGM) Chairil Anwar hari ini mengesahkan bahawa kesan Crop Circle yang dijumpai di Bantul dan Sleman, Yogyakarta adalah hasil kerja student-student dari UGM sendiri..

 

Dan hari ini pihak universiti akan menimbang untuk memberi ganti rugi kepada pesawah yang mengalami kerugian akibat kerja Crop Circle pelajar-pelajar itu.. maka dengan itu tamatlah sudah spekulasi mendaratnya UFO di Indonesia..




3 comments:

NOOR FATIN said...

menakjubkan! hoho cantik la rumput2 tu..

ahmadridhzuan said...

mcm bodoh pun ade gak rase nye...x de kerja ;DD nak publisity murahan

purpleyellow said...

mcm2 stdnt ni..ncm logo green teknologi pun ade gk...tp org kg x perasan ke time bdk2 tu bt kjerrr???hmmm