Nuffnang Ads

Wednesday, January 12, 2011

#tanyanajib yang buat Perdana Menteri nak letak jawatan.

http://matanews.com/wp-content/uploads/Perdana-Menteri-Malaysia-Najib-Razak.jpg

Aku tak taw la rakyat Malaysia nie memang punya sifat mesra seindah suria.. peramah bagai burung murai rindukan yuna.. haih!! Kalo di Facebook kisah Dr' Rozmey dan DrBook nya di Twitter lain pulak bunyinya...

http://www.jumpmankicks.com/graphics/twitter_logo.gif

#tanyanajib jadi nick name tempat rakyat Malaysia meluahkan sesuatu untuk perdana menteri.. belum ada lagi mana-mana ketua negara buat macam datuk seri najib buat rasanya.. nie first time dengar.. tapi bila peluang terbuka luas untuk rakyat mengutaraka isu-isu yang boleh didengar.. sekali hambek!! nak jawap salah tak nak jawap pun salah.. 

http://omong.files.wordpress.com/2007/04/windowslivewriternajibintrouble-c282najib-wearing-3d-glasses.jpg

Antara soalan Rakyat Malaysia di #tanyanajib

: Mengapa orang gay seperti saya diprejudiskan?

Bila nak naikkan harga petrol? Saya tak sabar menanti dengan hati yang girang.
 
Int Mariez
apakah sebab utama MIDA perlu dikorporatkan?
 
 
Omar Kasturi 
bawak lah cobra starship datang sini :(
 
Ana Mardia
i skip my HR class bcos i dont have notes..is it ok?
 
Ana Mardia
how am i going to cook when my cooking oil has ran out n there is none at the gorceries store?? tp najib
 
Hussaini
dengar citer nak jawab ikut utube?? hek eleh2 sah2 soklan tahap tadika je amik hahahahahahahahah
 
Oliver laurent
Sarawak has the worst road in Malaysia, do you have any plan to upgarde it?
 
Amar Hafizi
bila minyak ron95 nak naik?
 
Wan Jazairi
binatang apa yang ade keris di kaki?
 
Sufian Latif
ohhhoo apasai kualiti LCCT serupa supermaket Giant Sahalam?
 
 
Yusoff
  layan angry birds tak?
 
Jack Ryan
rukun iman ada berapa ??
 
julia
"@: @ bodo lak soklan kau.btw ado anak lelaki ke?ehem."Dio ado anak laki tapi tuk sey paham.hahaha
 
 
 http://www.mysinchew.com/files/he913m20.JPG
 
Haih kalo aku jadi PM pun dah lama aku tulis surat letak jawatan... sebab dapat rakyat macam nie.. hahaha...
 
 
 

3 comments:

Amiey White said...

macam2 hal dunia :D

fyna said...

erk! haish! org kalau nk komen no 1 tau! mcm2 kan

kenshiro said...

hahhaa.. tak taw la skang nie.. makin canggih.. makin macam-macam hal.. hahaha