Nuffnang Ads

Monday, February 14, 2011

Cerita Pasal Anugerah Grammy 2011

http://youthoughtso.com/wp-content/uploads/2009/02/2009-grammy-awards.jpg

Hoyeh.. hoyeh.. semalam telah berlangsungnya anugerah muzik terbesar didunia yang menjadi impian buat semua penyanyi untuk memenangi trofi Grammy nie... Anugerah Grammy atau lebih panjang disebut sebagai Anugerah Industri Muzik Amerika Syarikat... tak best tol name!! 

http://www.cultureblender.com/wp-content/uploads/2010/02/grammy_award.jpg

108 jumlah kesemua ketegori yang dipertandingkan pada Grammy Award pada kali ini melibatkan beribu penyanyi terbaik dari seluruh dunia.. Lady Antebellum dengan lagu Need You Now mengondol 9 anugerah tahun ini menjadi penyanyi yang paling banyak dapat trofi semalam.. Lady Gaga berada ditangga kedua sebagai pengumpul trofi terbanyak semalam..

Kalau mau cerita sampai hari jumaat tak habis.. kat bawah nie sedikit sebanyak pemenang bagi ketegori atasan untuk pengetahun korang..

Best Rap Album - Eminem

Best Contemporary R&B Album - Usher

Best R&B Album - Wake Up!...John Legend & The Roots

Best R&B Song - Shine..John Stephens, songwriter (John Legend & The Roots)

Best R&B Performance By A Duo Or Group With Vocals - Soldier Of Love..Sade

Best Male R&B Vocal Performance - There Goes My Baby.. Usher

Best Rock Album - The Resistance..Muse

Album Of The Year - The Suburbs

Song Of The Year - Need You Now

Best Female Pop Vocal Performance -Bad Romance..Lady Gaga

Best Male Pop Vocal Performance - Just The Way You Are...Bruno Mars

Best Pop Vocal Album - The Fame Monster.. Lady gaga

Best Rock Song - Angry World..Neil Young, songwriter (Neil Young)

Record Of The Year - Need You Now

 

Fesion.. fesion mereka dimalam anugerah!!!

Nicki Minaj at the Grammys

 Nicki Minaj nak lawan Lady gaga barang kali..

Willow Smith at the Grammys

Willow Smith bapak hensem.. anak cam nie punya fesyen..??

Katy Perry at the Grammys

Katy Perry.. ex awek kenshiro sangat cantik kan..?? 

Dianna Agron at the Grammys

Dianna Agron

Jordin Sparks at the Grammys

Red Carpet di badan Jordin Sparks~!!

 
  
Korang mesti kenal dia nie...

JLo.. lame tak nampak..wah mcm dia sebelah umah aku jerk...

Rihanna at the Grammys

Nie lah satu-satunya baju yang paling tak cantek yg Rihanna pernah pakai aku rasa..

Justin Bieber at the Grammys

Justin Bieber... woot!! woot!!

Paramore.. 

 Awek Justin Bieber.. 

Auntie Natasha Bedingfield 

DJ Cedric Gervais dan Maya.. haih Maya dah gemuk lah!!

Gile senyum betol.. eh mamat yg belah kanan tu cam yg belakon Csi jerk..

ouhh!! aweku...

kat KL esok aku nak wat cam nie...

Sifu and Tongga... hahaha..

Lady Gaga at the Grammys

 korang agak2 sape dalam telur tu..?? nak taw..??


..


..

 

Tada....

ish ish ish.. pegang telur... tak senonoh!!! Lady gaga ade telur..??

Ok tu jerk cerita pasal Grammy award.. lepas nie Anugerah Oscar plak.. tidak lupa.. Anugerah Bintang Popular berita harian plaks!!!

No comments: