Nuffnang Ads

Thursday, February 17, 2011

Rasai Ice Cream ala ABC di Ice Room restaurant~!!



Hola all.. chop!! chop!! sudah lama rasanya aku tak cerita pasal makanan woot!! woot!! bukan tanda aku sedang alami masalah diet seimbang tapi terlampau banyak sangat restoran yang pergi tak sempat aku update.. hari nie aku nak citer pasal satu restoran ala-ala cantek comel dan best.. pelik!!


Lebih best lagi aku merupakan hantu segala aiskrim di alam nyata ini.. pantang nampak pelik sikit pasal aiskrim memang wajib ah try.. dan sasaran adalah Ice Room Restaurant~!! name dah macam rumah urut atau store simpanan sejuk beku.. tapi disebalik nama ia merupakan satu kedai ala kopitiam yang memang lain dari yang lain pernah aku pergi setakat nie..

cukup lah membebel sikit2.. 


 
 * aku try makan Nut Case nie.. sebab tuan kedai cakap tu paling ramai orang makan!!!

 
 * Tadaaaa... aiskrim dikisar halus bak salji.. nyummy...


 
* siap ade kekacang.. memang dah macam ABC...

* yang takut kacang boleh try yang lain.. ader lebih kurang 10 jenis pilihan yang boleh dirasai.. 


Apa macam..?? tak terasa nak pergi kew..?? pergi lah try... korang pasti akan tidak menyesal dek kerana mencuba sesuatu yang lain daripada yang lain.. jangan lah pikir kedai name Ice Room korang ingat tak der nasi goreng kew..?? adew gak taw.. siap dengan nasi lemak lagi.. yang pasti nasi lemak tidak sejok!! 

Selamat menjamu selera guys!!


3 comments:

man yusoef said...

owh ni lah ice room...org citer kat aku ice room, aku blur habis ape tu ice room...haha...owh nmpk menyelerakan *segala jens makanan aku rasa mnyelerakan..ahahaha*

kenshiro said...

hahaha aku langsung tak taw.. dengar cerite jerk.. bile nampak terus pergi.. sekali rasa best.. tapi harga agak mahal sikit.. hehehe.. tapi aiskrim dia terbaekk dari ladang!!!

gEe said...

ish.. terliur plk tgk, rse cam nk pegi je..