Nuffnang Ads

Thursday, February 24, 2011

Terima Kasih Cinta Musical - Khas buat si Jiwang

Terima kasih cinta poster


Owh dah lama aku tak promot filem atau entertainment kat blog aku nie.. malam nie terasa nak promo sket pasal teater terima kasih cinta yang akan menerjah istana budaya dua minggu lagi.. ada orang kata best dan ada cakap tak best itu hak masing-masing.. buat peminat teater inilah masanya untuk melihat aksi cinta 3 layer dari muda sampai usia emas di pentas.

http://4.bp.blogspot.com/_mPUrfYU6Uq8/TSszk-vbdjI/AAAAAAAABew/tXgUSVJEqKY/S1600-R/%2527aLi%2Bsofa500x331.jpg
Roslan Aziz sebagai Pengarah Muzik.. wott!!

Barisan pelakon yang sememangnya hebat menjayakan teater terima kasih cinta kali ini.. buat mereka dan korang-korang yang sememangnya hati tisu amat sesuailah untuk pergi memenuhkan panggung istana budaya. 

http://ecentral.my/archives/2011/2/16/soundnstage/f_19patIbrahim.jpg

Bila..??

19th February 2011 sehingga 6th March 2011. 

Sape Pelakonnya..??

Norish Karman, Tony Eusoff, Farah Dhiya, Vince, Latiff Ibrahim, Deja Moss, Safura, Sharifah Aleya, Anding AF, Diddy AF, Akma AF, Eliza AF, Qhaud AF

Bape Hengget Tiket..??

RM 70 sampai RM 250 

Nak dapat Tiket kat Mana..??




No comments: