Nuffnang Ads

Sunday, March 27, 2011

Gegar Blogger Baru

Nie nak kasi gegar sket pasal Follower aku ciput jerk tu yang join tu.. kalau ikutkan tarikh lahir di surat beranak blog masyallah dah boleh masuk sekolah menengah dibuatnya.. tanpa pikir panjang aku join lagi segmen Ben Ashaari <-- dulu aku cukup susah nak ingat ape tah lagi nak eja name Ben Ashaari.. haa skang..?? dah leh taip suka hati tanpa tinggal satu "a" di sebelah "h" miahaha...


[image[4].png]

Tak rasa cukup cute kah gambar depa dua orang nie.. sorang dah macam kucing garong.. yang sowang lagi dah macam kucing jumpe aron aziz dah...

[DSC_0925[4].jpg]



Tu gambar Bro Ben dengan Yuyu Zulaikha.. sumpah cute dak yuyu tu.. hahaa dah la comel.. ketot.. rasa nak lambung2 jerk.. tak silap aku nie gambar time gathering di Time Square.. aku join gak.. tapi time tu aku malu dan segan tahap Hegamaru lagi.. tapi Ben memang sempoi.. badan tough habis.. dah kalah transformers kalo tengok dia jalan.. tu gambar yang aku pilih dari blog ben..  

Mengapa aku menjadi blogger..??

Tak perlu kata apa-apa.. taip saja apa yang terlintas di fikiran.. tambah kawan... tambah pengalaman.. tambah pengetahuan.. tambah apa lagi yang patut.. bukan berblog mencari duit iklan nuffang yang tah bile nak kaya.. cuma ingin lihat orang lain gembira.. itu lah tanda hidup mesra.. mati tak nak!!

Blog Pilihan yang akan ku usha setiap hari..??

Semua blog list yang ada kat tepi kiri dan kanan blog aku... kalau blog korang belum lagi berada di sidebar tepi kiri dan kanan.. apa kata tinggalkan sebelum aku masuk kedalam senarai.. hehehe..

Itu saja gomelan aku hari ini.. maklumlah outstation seminggu.. hari nie aku nak balas dendam.. hahaha...

35 comments:

mynameismy said...

singgah sini!;)dan folo kamu!

jom dtg rumah! --> http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

kenshiro said...

tq...

lenloy said...

Dari blog encik Ben...salam kenal..semoga berjaya dalam dunia blog

rizaros said...

jom GEGAR..........
salam pkenalan.. jom follow blog sy jgak untuk semangat sy dlm bblog.. heheh :)rizaros.blogspot.com...
>>comel lo yuyu tu.. hikhik

rizaros said...

jom GEGAR..........
salam pkenalan.. jom follow blog sy jgak untuk semangat sy dlm bblog.. heheh :)rizaros.blogspot.com...
>>comel lo yuyu tu.. hikhik

Fuuyooh said...

salam kenal.. Datang dari blog abg ben.. hehe

mizzkechique said...

salam gegar dari blog inchik ben... semoga jagi blogger hebat.. =)

kenshiro said...

thanks all.. akan ku terjah satu2..

mas saari said...

salam singgah dari segmen BA…
nak tengok gambar mana yang awak pilih dan nak baca sebab apa awak jadi blogger! hehehehe

kayyana said...

singgah sini.. gegar-gegar dr blog BA... selamat maju jaya dlm blogging..

faraa halim said...

singgah n folow sini, ehhe

fashah84 said...

salam ziarah...

y u y u Z u l a i k h a said...

Kenshiroooooooo! hahahaha! lepuk kanggggg!

Sunah Mohammad said...

comel kan yuyu kecik~~~ :D

Saya Ingin Berubah, TAPI... | Sunah Suka Sakura dot com

NiSha said...

hehehe nak lambung yuyu alamak..

http://heandsheloves.blogspot.com/

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah c ney..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-gegar-blogger-baru.html

anitadiana said...

salam singgah..dah follow...jom singgah

lily said...

singgah sini dr segen abg ben :))
kalu sudi singgah ah..
http://mishlily.blogspot.com

Erra Kyra said...

SIMPEL JE BLOG U...nice

BILA LAK NAK TINGGALKAN KESAN PADA BLOG SAYA?^^

http://errakyra.blogspot.com

pRiNCe said...

SELMAT BERKENalan..
dtang dari blog bro ben....
saya pun newbiee gak...
tapi tak dapat join...
jom jadi member nak?

nikaviolet said...

hye...salam perkenalan....
dtg dri blog abg ben....
follow awk nie..
hepi blogging yea...
jom jenguk blog saya pulak..

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

nikaviolet said...

hye...salam perkenalan....
dtg dri blog abg ben....
follow awk nie..
hepi blogging yea...
jom jenguk blog saya pulak..

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

c-tea said...

hai datang jenguk geng gegar bersama ben ashaari..hehe...

meh rapatkan ukhuah..lawat melawati..hehe...


http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

Rin_Aff said...

dari blog BA...
meh kite gegar menggegar blog...
follow kamo..

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Qistina said...

woot woot

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

Mizz Karen said...

kunjung mengunjung amalan yang mulia...kan kan

Jom kunjung ke blog saya

http://semanismulut.blogspot.com

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

rozaini said...

sile la masuk www.mailamasukkalauxmalu.blogspot.com

kAmi dAn mEreKa!! said...

hye, kite nak tambah kawan ni, =)

AnNa FaRHaNa said...

jumpe kamu di blog abg ben...salam kenal..saye follow kamu yer..=)

Luna said...

great... hah masukkan my blog... hehehehehe... lompat2 guling2 dr blog ben.

Kay Masingan said...

gegar ke sini..:) jom baca
WASHING MACHINE ATAU TANGAN