Nuffnang Ads

Sunday, April 3, 2011

ABPBH 2010 : cerita best dan cerita tak best


 


Tahniah buat pemenang ABPBH 2010!! dan buat Shaheizy Sam ko sememangnya layak merangkul Anugerah Paling Popular gaya pertama kali naik ambik award pelakon lelaki popular dah mengalahkan Barack Obama aku tengok.. 

1 - Persembahan penutup Dato Siti yang cukup hebat dan lain daripada yang lain.. tak payah jemput artis luar untuk memeriahkan majlis.

2 - Aksi 3 pengacara memang terbaik dari lautan dalam!!

3 - Anugerah yang sangat hebat disulami dengan iklan tak henti-henti dah macam tengok gelanggang raja lawak pon ade.

4 - Persembahan ana raffali tenggelam dek budak bersuara mantop!! 

5 - Aksi Lisa Surihani antara yang paling sporting gila dikala Shaheizy Sam diumum sebagai Bintang paling Popular.

6 - Bayangan Filem Hantu Kak Limah menyelubungi Anugerah kali ini.

7 - Aksi Ceom laju-laju Farah Fauzana menenggelamkan aksi Nabil 2 tahun lepas!!

8 - Hampir keseluruhan penyampai anugerah nampak tidak sesuai kecuali gandingan Anita Sarawak dan Faizal Tahir.

9 - Ucapan mantap Shaheizy Sam ketika menang Pelakon Lelaki Popular sangat menampakan akan sifat sebenar beliau.. ok der!!

10 - Fasha Sanda munkin menjadi pemenang yang paling tidak disukai oleh penonton di Area of Star..!!

11- Persembahan Yuna sangat kreatif..!! sampai orang senyap bisu dibuatnya.. tak paham dek apa yang dia nyanyi atau menghayati pon aku tak taw la..

13 - Aksi group pak lawak membuat persembahan sesuatu yang lain.. 

14 - Abg Fuhh!! dan Scha sering kali difokus kamera.. sampai naik muak pula nak tengok..

15 - Persembahan Hujan nampak biasa2 jerk...

16 - Peningkatan usia Ella munkin penyebab part suara tinggi2 diambil alih oleh Alya.. haah Ella nampak sudah tua pada mukanya.. 

17 - Cantik baju Farah Fauzana... Dynas punya kain tu memang Jakel Sponsor lebih kew..??

18 - Adakah Anugerah Kumpulan Nasyid Popular memang diwujudkan untuk rabbani..??

19 - Disebabkan sambutan  Filem Cun yang slow.. Sedaya upaya Jehan Miskin dan Remy Ishak dok promot.. Raja Azmi nampaknya.. senyap dalam botol tanpa suara..

20 - Aksi cuak "no komen" Fasha Sanda hampir mencairkan make up beliau!


4 comments:

Rosie Posie said...

muka fasha cuak mmg nampak giler..
pastu hans isaac pon cam semacam jek?
the best ucop wilchaaaaaaaaaa =))

rozaini said...

kite bakor je!!!!!!

lisa surihani :love:

kenshiro said...

hahaha memang kena boo kot si fahsa tu...

kenshiro said...

lisa aku punya.. kau dah kawin dok diam2 sudeh...