Nuffnang Ads

Tuesday, April 26, 2011

Astro First penyumbang no. 1 lanun cetak rompak

http://www.qimie.com/blog/wp-content/uploads/2011/02/astro_first.jpg

Astro First !! dengan tema menonton wayang hanya dirumah..!! memang kena pada tempatnya.. korang boleh menonton movie-movie terbaru diwayang hanya duduk dirumah.. dengan kadar bayaran RM 12 korang leh tengok satu kampung cerita - cerita melayu terbaru yang tidak laku di pawagam.. 

https://lh5.googleusercontent.com/-C8t88_6-Ia0/TYGB1DwzVdI/AAAAAAAABLk/YUpG-IckqY8/s1600/poster+hikayat+merong+mahawangsa.jpg

Keperihatinan Astro menwujudkan Astro First nampak mulai dan menolong pengarah-pengarah filem yang tidak dapat sambutan di panggung.. tapi dalam pada masa yang sama lanun-lanun cetak rompak juga tersenyum lebar mengalahkan dapat cahaya mata pertama. mana tidaknya jika sebelum adanya Astro First diorang perlu tunggu 2,3 bulan sebelum dapat cetak dan rompak movie-movie melayu untuk mencari rezeki kini mudah sudah.. asal Astro First tayang jerk diorang pun tayang gak atas meja pasar malam.. gambar cantik plak tu.. tak kew laku..?? memang laku la..

http://1.bp.blogspot.com/_DZq9DJ1aTaw/SzgrROGy8XI/AAAAAAAAAHw/ZD9GPS7i5gs/s320/pirate+dvd1.jpg

Jika Astro First cas RM 12 untuk satu movie.. si lanun boleh jual dvd pada harga RM 7-8 untuk satu cerita.. siap beli 5 percuma satu lagi.. jadi yang mana pilihan pengguna..?? pengguna yang bijak akan membeli DVD cetak rompak ini sebab diorang boleh ulang tengok movie tu sampai calar DVD tu.. silap-silap boleh simpan 3,4 tahun lamanya.. kalau beli pakej astro 2 hari jerk!!

http://www.sinemamalaysia.com.my/gallery.php?p=ZmlsbS8xOGQyNzRiNC80ZjM1NzEzZjo3ZjZkOWJkMDBhYzIyNjJiYjYzNGRjNmJjLmpwZw==

 


No comments: