Nuffnang Ads

Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

BEN ASHAARI GEGAR LAGI..LAGI GILA..

image

Aku tak tahu ape motip bro ben nak wat kali ini.. sehari dua nie aku tengok bro ben asyik kena tibai laju-laju jerk dek orang lain.. pasal dia dok promote blog orang pun jadi isu.. bagi aku ben punya cara sendiri untuk dekatkan blogger-blogger baru yang mula nak bertapak untuk terus berblog.. aku tak nafikan setiap segmen yang beliau adakan tu memberi impak kepada pengunjung datang melawat blog orang yang menyertainya..

Apa pun aku tetap sokong apa yang bro ben buat.. tak payah dok dengar cakap orang dengki asal hidup sendiri tak menyusahkan orang sudah.. semoga apa yang ben buat dimafaatkan.. tak payahlah kita dok lebih-lebih.. korang ikhlas terima sudah.. bukan kena bayar pun.. ben tak mintak bayaran pun suruh join segmen dia tu.. 


10 comments:

dwaty said...

salam perkenalan... gegarkan blog ni!!!

umie mia said...

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Amira Zemiesya said...

hyee dropping by :) gegar gegar.


http://amierazemiesya.blogspot.com/

HajarRasdi [BdkKck] said...

KEBABBOMMM!!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Its Complicated

FIRDAUS HUSAIN said...

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

FIRDAUS HUSAIN said...

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Posts ‹ Anak Ulu Cheka — WordPress

etiey.com© said...

salam kenal...

gegar dan follow!!!

www.etiey.com

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

*Peace Yo! :)