Nuffnang Ads

Monday, April 18, 2011

musim tagline melanda.. mengalahkan musim durian!!

Semua tu dulu mis komunikesyen jer

Sejak dua menjak nie.. eh cam tak sedap plak ayat.. sejak musim Hantu Kak Limah dan Usop Wilcha dan Maharaja Lawak skang nie apa yang menjadi ikutan bukan sahaja perangai pelakon-pelakon yang menjadi bualan rakyat Malaysia.. yang lebih dasyat lagi sampai orang sabah pun boleh cakap perak dah skang nie.. dok mike kome bagai.. haih.. tak tahan awok mendengarnyer...

Kak limah dah jadi zomba rmbt dah mengerbang mcm pontianak sami babe.

Dek kerana penangan Hantu Kak Limah.. Usop Wilcha punya nama mengalahkan Diana Danielle.. Lisa Surihani pun jadi Lisa Senyap Sunyi udah.. semua pasal "kena Bakor" dek Usop!! habis semua di bakor!! sampai didalam opis.. rapidKL dan kaunter pertanyaan ada saja benda yang nak dibakor!!

Sapo yg tak pueh hati tu?nak 1 by 1 dongan den ko'?

Masuk plak skang musim Maharaja Lawak yang senang rancak bermain di Astro.. bertambah koyak mulut rakyat Malaysia layan gelak.. habis semua cerita hantu kat panggung tak laku..!! sampai apa yang dicakapkan oleh peserta menjadi ikutan dan siap fans page lagi kat facebook...

Parut nih? bukan gadoh. jatuh beskal~~

Antara yang tagline yang tengah mengetop kat facebook :-

Parut nih? bukan gadoh. jatuh beskal~~
Nie habit dari kecik~
Tak yah uji akal, Tengok muka tahu. Bodoh~
Sume ni mis komunikesyen je ~
Limah oi!tak nak tumpang balik ke,ala dlm kampung je,takyah pakai helmet.
Pak Abu!!! Kak limah dah jadi zomba~
Ye! Ala la la sukanyeee~
Habibabah bubuu erahh. ~
Sapo yg tak pueh hati tu?nak 1 by 1 dongan den ko'?


3 comments:

EmanTheHalia said...

hahah habibabah bubuhera tu best haha!

Shaiful said...

http://www.facebook.com/pages/Habis-macam-mana-dgn-gajah-tubertahun-tahun-tak-makan-nasi-gemuk-jugak/203736479647757 ni pon ada

kenshiro said...

hahaha.. nampak sangat tak der keje...