Nuffnang Ads

Friday, May 6, 2011

Dikala Datuk Seri Najib kutuk Pasukan Liverpool... Perasaan penyokong Liverpool...


" Kalau Manchester United ader Channel Tv sendiri seperti MUTV.. Chelsea dengan CTv.. Liverpool pun ada stesen sendiri iaitu History Channel " - Datuk Seri Najib meluahkanya ketika ditemu buat oleh 3 orang penyampai radio Hot.FM semalam.. yang sedia maklum memang FBI dan Kieran memang anti Liverpool bertambah seronok la diorang bile Perdana Menteri pun dok sokong MU!!

http://collider.com/wp-content/uploads/history-channel-logo.jpg

Apa perasaan penyokong-penyokong Liverpool?? mau keluar barisan dibuat nyer!! huhuhu.. walau pun ia nya hanya tinggal sejarah untuk beraksi di Liga Juara-Juara Eropah tahun depan tapi sebagai penyokong setia cap ayam tidak akan sesekali putus asa memberi sokongan padu pada pasukan cap ayam..


Apa pun terima kasih diatas sindiran mengunung perdana menteri itu.. sporting habis gak perdana menteri kita nie sampai sanggup bangun pagi-pagi on air di radio dikala semua rakyat bangun pagi-pagi untuk pergi ke pejabat.. tak kala kesibukan mentadbir kerajaan beliau punya masa untuk berdamping dengan 24 juta rakyat Malaysia dengan pelbagai cara.. Tahniah!!

Buat MU.. ko siap2 la nak lawan Barca nanti.. sebab tak semudah isu Messi nak tengok korang free2 menang dengan mudah.. hehehe buat DS Najib.. kalau dah kalah main dam haji tu dah nampak pertanda MU nak kalah la tu hahaha....

http://lisanelsonnd.com/Per2/Manchester%20United/Assests/Manchester%20United%20Mascot.jpg 


1 comment:

Rosie Posie said...

ko dah kluar barisan buat bulatan ke nok? hahahahahaha =))