Nuffnang Ads

Thursday, May 12, 2011

Hari Belia.. Hari untuk kita bersuka ria..

http://parkour.my/home/wp-content/uploads/2011/05/hari_belia_negara_2011-pkmy.jpg

Kepada Jururawat.. selamat hari jururawat diucapkan.. tapi besok tiba giliran belia muda remaja pula menyambut hari belia. hari untuk mereka yang masih belia dan bukan berusia.. banyak aktiviti yang telah diaturkan oleh Kementerian Belia dan Sukan untuk kita semua. jadi isi hujung minggu anda dengan pelbagai program yang memang best untuk belia!!

http://1.bp.blogspot.com/-xNpSoldNkjM/Ta7STrRSsII/AAAAAAAAA0I/AN5Yx3tOyTw/s1600/Hari%2BBelia%2BNegara.jpg

Hari Belia yang disambut pada setiap 15 Mei akan mula membuka tirainya di Bukit Bintang pada 15 Mei bermula dengan Karnival Belia dan Mini Konsert. itu sesi untuk sebelah petang dan pada sebelah malamnya pula.. Majlis Pelancaran Hari Belia yang akan dirasmikan oleh Tim. Perdana Menteri di Bukit Bintang juga. Pelancaran Gegar Sejuta Belia juga akan dimulakan untuk mengumpul Sejuta Belia di Putrajaya pada 27-29 Mei nanti.

http://www.haribelianegara.org.my/wp-content/uploads/2011/05/funrun1.png

Apa yang ada pada 27-29 Mei..?? pelbagai jenis aktiviti telah dihidangkan oleh pihak kementerian.. dari Pameran Ayam Serama sehingga Karnival Khas Jom Heboh juga akan diadakan di sana.. jadi jangan rasa diri anda malang kerana tidak dapat buat sesuatu yang best untuk belia nie.

http://www.haribelianegara.org.my/wp-content/uploads/2011/05/sasuke.jpg

Apa pun mari turun ramai-ramai ahad ini di Jalan Bukit Bintang untuk kita raikan Hari Belia ini..!!

* psst!! gengblogger tak moh wat gath khas hari belia kew..?? haha...


No comments: