Nuffnang Ads

Monday, June 13, 2011

5 BLOG PILIHAN HATI


Korang nak tahu 5 Blog yang aku akan terjah setiap kali tuan punya blog update..??

http://akueddie.com/wp-content/uploads/2011/06/santai-ben-ashaari-51-300x238.jpg


Blog Ben salah satunya.. kalau dilihat pada Header memang tak bernafsu pun nak masuk.. tapi ape yang penting isi nya.. segmen yang beliau buat cukup membantu untuk menaikan follower aku wakaka..


http://1.bp.blogspot.com/_G4oxrUxbnx0/TUqkHO2S7lI/AAAAAAAAAXU/u3BRGWxeKHY/s1600/blogserius.jpg



Blog serius..!! blog yang terbaik dari ladang dan lautan maya nie.. memang semuanya serius sampai setiap kisah yang disampaikan tu boleh mengecutkan pangkal rahim.!!



http://4.bp.blogspot.com/_WjmshqFfQwo/TDH89bdvd7I/AAAAAAAAE4k/mU8zjYea4gg/s1600/beautifulnara.jpg



Blog gosip dan hiburan terbaik di Malaysia.. siapa yang tak seronok masuk blog abg nara yang hensem lagi kacak tu.. 



http://2.bp.blogspot.com/-2U5p76OaOe4/TZKSQdswzDI/AAAAAAAABnM/5qCcsdj834s/s1600/cisdel.jpg



Blog cisdel.!! satu2nya lembu di malaysia yang ada blog!! semua update dia menarik!! korang harus tengok supaya tidak diperlembu-lembukan oleh orang lain.. hehehe



http://img.pho.to/img/thumbs/j/joegrimjow.blogspot.com_medium.jpg


Blog Jeogrimjow tokei herbalife yang bakal mengugat Dr'Rozmey nie memang terbaek!! ape yang terbaek dia update.. jadi sekali termasuk dalam blog dia memang susah nak kuar dah hahaha...



Yeah!! tu 5 Blog Pilihan Hati ku.. eh tak der blog pempuan eh..?? hehehe ade.. cuma belum sampai seru untuk berada top 5.. hemo hemo hemo...


13 comments:

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

shopping2u said...

singgah sni pulak :)

Amy Syaquena said...

Singgah sini dari blog en,ben , follow kamu juga ada masa jemput singgah ke blog saya ye..

fatin6789 said...

salam..berkunjung sini dari segmen abg ben..fatin tak join pon..sudilah ke blog fatin yer..(=


http://fatinliyana6789.blogspot.com/

anem ahia said...

hi wassap2.... datang terus dari 5 blog pilihan hati yo...

http://sukedukeblog.blogspot.com

fyna said...

singgah dari segmen abg ben...



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Lulu Caldina said...

ohho dah tau...
nak kena terjah satu persatu ni... :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty singagh sini walaupun lambt ..;P

kenshiro said...

thanks all.. yeah!! aku akan rajin2 follow korang plak hehe..

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Zue Zoey said...

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

Ninie Dora said...

ninie singgah sini..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)