Nuffnang Ads

Thursday, June 9, 2011

Jersey baru pasukan bola sepak eropah musim depan...

http://2.bp.blogspot.com/-atmMqmCIw-s/TdzBAUHlrnI/AAAAAAAAAC4/7UgdTY6gt1E/s320/Man-City-Away-Shirt-11-12.jpg 

Manchester City 

Kebanyakan Liga di negara-negara eropah untuk musim ini telah melabuhkan tirainya.. dan sekarang adalah musim untuk pasukan-pasukan mengasah pasukan dengan mengadakan tour ke seluruh dunia. sedia maklum Malaysia antara yang paling menjadi tumpuan. 3 kelab paling berpengaruh didunia akan melakukan perlawanan pemanas badan sebelum musim 2012 bermula tidak lama lagi.

http://www.footballshirtblog.co.uk/wp-content/uploads/2011/05/bolton-reebok-home-shirt-2011-12.jpg

Bolton FC new Jersey

Jadi bermulanya musim baru.. sudah pasti ada pasukan yang telah melancarkan baju terbaru untuk musim depan. perubahan ini meliputi dari segi penajaan atau pun perubahan design pada baju. jom tengok sehelai dua jersey yang telah ditunjukan kepada khalayak ramai untuk musim depan.


Barcelona FC - Dengan penaja baru mereka Qatar Foundation  


http://2.bp.blogspot.com/_N8XIbTjgYCE/TSazCewla5I/AAAAAAAAAsE/P2hXNC7kxP4/s1600/Barca+awayshirt.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-IbiL11eJpVo/TdkSca3J72I/AAAAAAAAAa8/f16XOSWaXx4/s320/New-jersey-Barcelona-Season-2011-2012.jpg 


Chelsea mengubah corak jersey.. dah macam baju banduan!! 


http://cdn1.iofferphoto.com/img3/item/207/777/134/new-chelsea-home-jersey-2011-2012-8cf1a.jpg



Arsenal tidak kurang mengalah.. touch-up bahagian logo kasi bunga2..


http://4.bp.blogspot.com/-wGWWBFdDnlk/TdvXEw4LCAI/AAAAAAAAA6A/87eJrW38ErU/s1600/Arsenal%2Bnew%2Bjersey%2B2012%2B1.jpg



Liverpool mengucapkan selamat tinggal buat Adidas.. Welcome Warrior!!



http://www.liverpool-rumours.co.uk/images/lfc.jpg


Real Madrid juga ada jersey baru.. ini jersey untuk bertandang ke tempat lawan.. nampak sengal habis.. tak taw la betul atau tak..

 http://www.soccersshop.com/images/Real%20Madrid%20Away%20Soccer%20Jersey%20Black%20(2011-2012).jpg

  
Gergasi Italy - Inter Milan


http://www.soccersshop.com/blog/wp-content/uploads/2011/05/Inter-Milan-Home-Soccer-Jersey-2011-2012-300x225.jpg



Apa macam.. cantik tak..??


2 comments:

berita sengsasi said...

liverpool nmpak classic!!

rozaini said...

valencia xde? :(