Nuffnang Ads

Monday, September 19, 2011

YB M. Manoharan suruh tukar Jalur Gemilang.. Sape Kau..??

http://2.bp.blogspot.com/_sJ4x44Xiu8o/THxCLqSJdsI/AAAAAAAAC6o/FSdFblzzkyQ/s1600/Penghargaan-buat-pereka-Jalur-Gemilang.jpgSebenarnya dah berhari-hari gak aku cuba nak update pasal isu ini tapi tak der masa plak.. jadi beberapa minit yang ada ini aku gunakan untuk meluahkan pendapat aku terhadap idea bangsat seorang ahli yang berhormat yang sudah tentu-tentunya geng Hindraf!!


M. Manoharan wakil rakyat dari Kota Alam Shah dengan nada merdeka nya mencadangkan agar Bendera Malaysia diubah.. pendek kata New Design. Oh Shit.. sapa beliau yang suka hati nak tukar2..?? ingat ini Negara Bapak lu punya ka..?? http://media1.malaysiakini.com/180/73dde66f4b48fb3a5eff03a2c0f9c153.gifJangan sesekali bermain dengan api.. sedarlah diri itu siapa.. asal usul dari mana.. jangan nak buat negara ini macam tempat asal usul ko.. jangan tuangkan api kemarahan rakyat dengan mengeluarkan ayat-ayat gampang tu.

Rakyat memilih kau sebagai Wakil Rakyat untuk menjaga rakyat setempat.. tak payahlah nak tunjuk hero dok jaga hal seluruh negara.. 


 http://www.mykmu.net/wp-content/uploads/cache/13414_trnsFeatured.jpg

 * Luasnya dahi ko tu tandanya betapa bonggoknya kau!!


Komen aku disini.. 


Cantik atau buruknya Jalur Gemilang itu terletak pada Rakyat yang menjaganya.. bukanya buang!!

No comments: