Nuffnang Ads

Monday, October 24, 2011

Official TT Central at Ampang





Official TT Central berjaya terlaksana dengan jayanya.. sekalung bunga cendana yang wangi2 itu untuk mereka yang hadir meramaikan majlis yang sungguh hebat ini.. dikala stesen minyak menjadi tempat orang mengisi minyak kita pula merapatkan silatulrahim disitu.. tempat mat bangla sukat balance minyak yang ada juga tempat kita berkumpul sebagai satu kelab.

Semoga perhubungan sulit ini akan kekal buat selama-lamanya.. coretan malam minggu 22 okt aku simpan dalam blog ini supaya ia tidak hilang ditelan Myvi..!!!


Tiba saatnya gambar-gambar pailang yang hadir...



 sikit-sikit..


lama-lama jadi semak.. hahaha... 


Kami semua sepakat..



rancak berbincang mengenai persiapan depavali yang bakal menyusul....



si bangla yang buat2 busy cek bekalan minyak yg tinggal...



Ampang Next Top Model...



Jurukamera Malaysiakini... *ade ciri-ciri muke pembangkang sikit2.. wakakaka..



Samseng kota anggerik bersama anak ikanya.. wakakaka..



yeah!! abg besar memperkenalkan diri untuk jual top up maxis 5 hengget..!! hahaha..



Gaya model suar dalam keluaran tesco choice next year.. 

kehadiran anggota kumpulan dewa19.. terbaek fuh!



best wow nazree buang angin...



bila tak tahan nak bau.. buat2 la memperkenalkan diri...





Aliza tutup hidung kenape erk..??



ahli kumpulan K-Pop 1 Malaysia.. bakal menerbitkan album tak lama lagi...



Gaya kitaro yang sungguh mengagumkan.. ibarat menarik spender g-string yang terselit rupanya...



kalo korang tak pernah tengok gaya mat indon kena dera ngan imegresen nie la rupanya..



gaya table penceramah forum perdana ehwal islam pon ade dah...



kesabaran menunggu makanan yang di order ibarat ibu mengandung 9 bulan!




keseronokan sehingga menutup mata...



seronok bebenor yeop!!



Itu sebahagian dari cerita kami di TT 22 okt.. masih banyak yang belum digali.. akan menyusul kemudian kalo free.. 

*ayat-ayat diatas adalah tidak memberi sebarang makna yang tersembunyi atau berunsur bau yang kurang menyenangkan.. maka jika anda mempunyai perasaan lembut hati atau kekurang kasih sayang disini saya memohon maaf dahulu.. :)

Photo by :-

Mohd Hafidz & Ku Muhd Hasbullah


2 comments:

rozaini said...

persona club boooooooo

kenshiro said...

kelisa club booo...!! hahahaha...