Nuffnang Ads

Wednesday, October 12, 2011

Wall Street protest ala Perhimpunan Bersih..??



Kalau kat KL ari tu org dok berhimpun pasal suruh ubah sistem pilihanraya kat Malaysia.. kat New York lain plak ceritanya orang dok berhimpun sebab tak puas hati pasal kenaikan cukai. disebabkan hari rabu jadi cerita melalui gambar ok kot!!..



*ramai yg join adalah golongan muda..

*lawa bulu ketiak ko nie..!!

*turun disediakan pada perhimpunan adalah perpustakaan tak semenggah nie.. bagus gile kot!

*bukan yg berjalan kaki jerk.. yg berkayak pon ade.. punya la best..

*kite sering tgk negara diorg nie kaya dan hebat.. akan tetapi same jerk ngan malaysia.. penggangur banyak gak..



*untungla negara sejuk leh baring2 tepi jalan.. kat masjid jamek ko nak baring2..?? alamat HKL la duduk nyer..

*peniaga mencari keuntungan time nie la..

*nak tunjuk bakat pun time nie gak..



*Sleeping bag memang banyak kegunaanya..

*nak jaga standard bawak la sofa..

*siap ade jadual lagi.. hahaha.. hebat kan!!



No comments: