Nuffnang Ads

Monday, November 14, 2011

Komen Disebalik Anugerah Industri Muzik 2011





Selesai sahaja anugerah industri muzik 2011 malam minggu lalu sudah ada suara-suara yang tidak puas hati diatas beberapa faktor yang munkin akan kita rasai bila sesuatu yang kita harapkan untuk menang atau berjaya pada malam itu tidak diiktiraf.

Macam biasa.. mana ada benda yang perrrfect dalam dunia ini.. pasti ada yang tak baik.. tambah-tambah rakyat malaysia yang sememangnya kaki kritik.. jadi aku kumpulkan beberapa komen yang kurang sedap dan komen yang sedap tentang anugerah industri muzik tahun nie.


* Persembahan nyanyi best2..suke najwa latif..tp bju dia td mcm pengawas pusat sumber sekolah menengah..

* Pencalonan Anita Sarawak didalam vokal wanita pilihan mengejutkan penonton.

* Ramai yang mempertikaikan lagu dari Yuna iaitu Penakut diangkat sebagai lagu terbaik sedangkan lagu Anuar Zain Sedetik lebih lagi layak untuk menang.!

* Penonton didalam Stadium Putra nampak malas utk memberi tepukan.. sorakan pun ada-ada part jerk.

* Zizan dianggap host terbaik untuk mengantikan Aznil Hj Nawawi sebagai penghibur no. Malaysia.

* Persembahan pembuka tirai agak membosankan.

* Acara Karpet Biru diakhiri dengan persembahan One Nation Emcees dah macam gelanggang gusti plak kalo tengok..

* Sound System dianggap lemah oleh sesetengah pihak.. dan semasa persembahan Najwa Latiff dan penyanyi jemputan Grace Chance seperti bunyi konsert senario kat Fun fair jerk.

 
 
Secebis Gambar sekitar anugerah :-
Neolofa yang semakin cantik dan popular..!!


Stacy seperti biasa tidak mengecewakan bila dipentas.. akan tetapi lagu yang dia sampaikan tu rasanya tah apa2... 


Kemunculan Hazama dengan lagu Pokok membuatkan satu Stadium riuh rendah..


Kemunculan orang lama di pentas memanaskan suasana...


Adakah wanita ini yang disebut-sebut punya hubungan dengan Anuar Zain..?? jeng.. jeng..
  GraceChance penyanyi jemputan yang dikatakan dibayar mahal.. wow!
Credit Picture by :- Media Horizon

No comments: