Nuffnang Ads

Tuesday, January 31, 2012

The Black Star Tour 2012.. Avril Lavigne datang KL woot..! woot..!




Penyanyi kesukaan aku sejak dia belum kawin sehingga jadi janda Avril Lavigne come to KL yaww!! ini bukan kali pertama minah yang beranak di Canada ini ke Malaysia dulu pun dah 2,3 kali dia datang wat konsert kat sini time sebelum dia kawin.. so skang dia hadir sebagai seorang janda.. hahaha..

Konsert jelajah The Black Star Tour 2012ke 7 kotaraya di 3 buah negara di Asia.. destinasi pertama beliau dijangka ke Tokyo pada 4 Febuari, 16 Febuari di Philipines dan akan berakhir di Stadium Merdeka pada 18 Febuari. huh!!


Kalau korang peminat setia penyanyi ini dapatkan tiket sekarang!!














* Sape nak belanje aku..??

No comments: