Nuffnang Ads

Friday, February 3, 2012

Khairul Fahmi Che Mat ada skandal baru..?? anda bila lagi..??Cerita paling panas dalam intenet hari ini adalah pasal penjaga gol kebangsaan Khairul Fahmi Che Mat yang sebelum ini sudah selonggok cerita kontroversinya.. kini timbul pula kisah percintaan beliau bersama wanita Kelantan bernama Leuniey..!! amboi nama awek Kelate sokmo molek2.. dulu Dahlia Teck.. la nie Leuniey pulok.. dah macam name buah-buahan.
Dengar cerita Leuniey kawan kepada Dahlia Teck..!! jeng..jeng..jeng.. dan dengar citer si Leuniey dah bertunang dan baru jer putus tunang.. jeng jeng jeng... pembongkaran ini telah dihebahkan di laman twitter.. dan jangan salahkan aku yang cuba untuk sampaikan ini.. atau munkin ini satu khabar angin yang cuba untuk menjatuhkan imej pemain bola sepak kebangsaan ini.


Diatas padang Apek memang aku kagumi untuk menjaga gawang gol.. kini aku lebih kagumi cara beliau mendapatkan awek-awek yang gojes sebegini... haih! adoooOO Malammm...


Ok nie kew gambar Launiey bertunang.. Dengar citer minah nie memang kaki kebas.. apakah ini benar..?? * Dalam hal ini Apek, Dahlia dan Launiey harus keluarkan kenyataan masing-masing untuk cerita hal yang sebenar..1 comment:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Hmmmmm ada yang baru lagi huhuhu no komen hahaha

btw i just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

Plsssss vote me back for THE WORST BLOG OF THE YEAR @http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye Thank youuuu =)