Nuffnang Ads

Sunday, February 12, 2012

Whitney Houston pergi dikala Grammy Award 2012 bermula..Dikala penyanyi-penyanyi ternama dunia bersiap sedia bagi menyiapkan diri untuk menghadiri Anugerah Grammy, berita kematian penyanyi wanita popular Whitney Houston menyentap debaran Malam Anugerah paling agung industri muzik dunia itu.

Whitney Houston ditemui mati di tab mandi di bilik hotel perginapanya petang sabtu lepas, beliau merupakan penyanyi wanita yang paling banyak memperoleh anugerah Grammy selain itu beliau satu-satunya penyanyi wanita yang memegang rekot jualan 170 juta unit album yang belum pernah dipintas oleh penyanyi wanita hari ini.


Mayat Whitney yang dibawa keluar dari bilik perginapanya..


Hasil bedah siasat keatas mayat mendiang sudah selesai dan pihak polis masih belum lagi mengeluarkan hasil bedah siasat kerana ada beberapa keputusan yang belum di perolehi. hasil keseluruhanya dijangka dapat diketahui selewat-lewatnya 4 hingga 6 minggu lagi.

Malam Anugerah Grammy diteruskan dengan menjadikan malam anugerah itu sebagai tanda penghormatan terakhir buat Whitney..


Berikut Gambar sekitar Anugerah Grammy yang sedang berlangsung... untuk keputusan penuh Anugerah akan menyusul kemudian...Katy Perry

Rihanna dengan rambut baru..
Adele..


Nicki Minaj dengan gaya aweks jesus..!

Fergie dengan baju alas mejanya..


Taylor’s yang super chantek!!!

No comments: