Nuffnang Ads

Saturday, March 17, 2012

Raja Lawak 6 : Shiro Juara.. Tahniah dari Kenshiro..!




Walaupun Raja Lawak musim ke 6 nie nampak suam-suam milo jerk.. akan tetapi aku tetap ambil berat gak dari mula.. walaupun tak pernah pun review wakakaka.. kadang-kadang tu tertengok gak ulangan kat astro warna tu.. dan terkadang-kadang usha gak la kat youtube persembahan peserta time gelanggang mingguan.

Sebab ape aku ambil berat sebab ade satu Group tu pakai name Shiro.. hahaha mengeletek la aku.. haruslah suke.. walaupun ade orang cakap group ini ada persamaan dengan Kumpulan Sepah.. ade mak kisah..?? lantak lah janji diorg masuk Tv pakai name Shiro.. 





Dan malam semalam Shiro telah dinobat menjadi juara.. tahniah la dari Kenshiro.. ape pun sebenarnya aku lebih minat kat Group Sabah yang tiga orang tu.. Zero kot name nyer.. lawak diorg tersendiri.. leh cakap kering punya hati jugak la..

Komen aku Raja Lawak 6 nie kurang mantop sebab perubahan sistem pengajaranya.. what the cat pergi wujudkan chief kecik dan besar tu.. program nie nak cari bakal yang semulajadi.. bukan dari hasil tunjuk ajar chief kecik dan besar nie.. 





Pastu juri.. Shiela Rusli tu rasanya tak bagus la jadi juri untuk program nie.. dia elok jadi juri masak-memasak sesuaila.. nampak sangat lakonan dalam menjadi juri.. aku lebih suka kalo aflin yg jadi juri.. terbaekk!!!..

Ok.. Next Raja Lawak apa pula..?? Mega sudah.. Megatrone.. ?


3 comments:

Spudin said...

woa..ala..tak tgok pon...

kenshiro said...

hehehe gie tgk kat youtube pat!

rozaini said...

ooo shiro igt kenshiro..