Nuffnang Ads

Thursday, November 13, 2008

assalamulaikum..

assalamulalaikum wbt.. lama sudah tak update blog nie.. hehehe bukan ape kebusyan melanda diriku ini.. biase la keje tak tetap kan ape leh buat.. ape yang bos suruh tak leh nak halang la kan.. ikut kan jerk lah... hehehe

banyak gak cerita yang yang nak diceritakan tapi tak leh la nak cerita semua kan.. sket2 sudeh... geng-geng gagak hitam cam biase semua ader kepala masing2 berada dlaam keadan baik dan terkawal.

tahniah gak kepada barack hussien obama kerana menang jawatan kerusi paling berkuasa didunia selaku president amerika yang ke 44 tak sia-sia aku vote ala2 pengundi hantu kat malaysia nie untuk undi beliau.. beliau seorg yang mempunyai karisma yang tersendiri untuk mentadbir amerika supaya kembali disanjung setelah pentadbiran white house musnah akibat si bush.. ape pun perubahan yang akan dibuat obama masih lagi menjadi satu rasia yang blom terungkai..

1 comment:

LeeN said...

jgn riso la boboy..geng gagak itam maintain sokmoooo..ngahahaha