Nuffnang Ads

Tuesday, June 2, 2009

wajah rahsia hati...

wah buat pertama kali nya dalam sejarah peradaban manusia aku letak gambar aku yg paling hensem dan paling forfular kat dlm blog.. ade aku kisah..??

jadi kali nie aku nak tulis ape pun aku tak taw.. yg aku nak tulis kset pasal aktiviti malam minggu aku yg lepas bersama gagak itam crew.. lama tak lepak sekali lepak ambek kau.. semua jadi burung hantu... tgk movie malam tu kol 1.30 pagi baru start memang aku terasa ngantuk jugak pada hari itu.. ntah lah tak taw kenapa..

ogy tak der balik kampung.. tapi aku tak cakap kat dia pun aku gie tgk wayang ngan GIC kalo dia taw.. mau aku dibuang daerah nanti.. harap kawan2 ku yg baca atau GIC tak kasi taw dia bile perjumpaan akan dtg.. wakakaka...

ha... penat lah.. dah la.. sambung nanti.. bye bye..

2 comments:

Da Ghotic said...

ekekkekeke jgn isau kami x bitau eceh x mantok aku tgk ko dok tersenguk² kat sebelah aku :lol: hahahha nexttt mau tonton movie ape lak eh .....

LeeN said...

berita paham..roger!haha