Nuffnang Ads

Thursday, July 9, 2009

uwarghh!!!!

assalamulaikum wbt...

pada satu hari ada seorang pemuda.... hahahaa.. perghh lama tak update siOt!!!!

nak mula dari mana ya..?? lufe dah nak cerita ape nie... ape yang terjadi bulan nie erk..??
erm.. rasa nya seperti bulan-bulan yang lepas dan akan mendatang rasanya sama jerk tak der yang special pon!!!! tapi aku suke gak la dapat tgk 2 movie yang boleh dikatakan best.. tranpomers..?? dah tgk beb.. kredit to poren kerana berusaha mendapatkan tiket utk GI Crew!! aku rasa tu satu usaha paling berjaya pernah si sengal nie buat.. ape pun cerita tu aku rasa cam boring la..tak sebest yang pertama dulu!!

cerita ke dua yang aku tgk...age ice ke ice age..?? ntah.. dah cerita yg ke 3 rupanya.. aku tak tgk lak cerita no 1 & 2 dia cam mana.. rupanya lawak tak ingat sampai 3 inci la mulut aku nie koyak..!!! wakakaka... best2!! ape tah lagi gie tgk pada malam tayangan perdana kan kan kan...

dan movie yang seterusnya aku nantikan sudah pasti la harry potter..tak sabar weih!!!! si ogy lak tak sabar nak tgk citer SETEM.!!! <-- dia banje nie weih!!!

dah la.. tak taw nak cerita ape lagi.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

RinGGoStaR said...

Wah.. Nonton sakan nampak.. Tgk blog aku.. Baru update.. Huhuhuhu..

Da Ghotic said...

woiii mahkluk TAG aku p wat cpt gha²